Eier av Nordic Choice Hotels, Petter A. Stordalen kan juble over at kjeden er kåret til beste hotellkjede i Norge og Norden av Grand Travel Awards. (Foto: Ellliot & Winter, arkiv)
Eier av Nordic Choice Hotels, Petter A. Stordalen kan juble over at kjeden er kåret til beste hotellkjede i Norge og Norden av Grand Travel Awards. (Foto: Ellliot & Winter, arkiv)

Beste hotellkjede i Norge og Norden

Nordic Choice Hotels ble kåret til den beste hotellkjeden både i Norge og i Norden under Grand Travel Awards.

Publisert

Det er ikke første gang Nordic Choice Hotels har vunnet prisen for beste hotellkjede i Norge. Selskapet har nemlig forsvart sin posisjon som beste kjede i Norge i imponerende åtte år på rad. Prisen for beste hotellkjede i Norden har også blitt en gjenganger.

I Nordic Choice Hotels finner vi blant annet kjedene Quality Hotels, Comfort Hotels og Clarion Hotels.

– Fantastisk start på året, sier Stordalen

– Dette er en fantastisk start på det nye året. Ikke nok med at vi er kåret til beste hotellkjede i Norge åtte år på rad, men vi tar like gjerne med oss pokalen for beste kjede i Norden også. Det er rått og jeg tar av meg hatten for knallhard innsats som legges ned av våre ansatte i Nordic Choice Hotels hver eneste dag, sier eier Petter Stordalen.

I 2017 vokste Nordic Choice Hotels med ytterligere ni nye hoteller i Norge, Sverige og Danmark. Selskapet fortsetter sin ekspansjon i 2018, med blant annet ny-åpning av Funken Lodge på Svalbard, flere hoteller i Sverige og ett hotell i barndomsbyen til Petter Stordalen, Porsgrunn.

Mange nyåpninger og bred ekspansjon på trappene

– Det er hyggelig å se at vi klarer å levere gode gjesteopplevelser samtidig som vi vokser kraftig. Årene som kommer er preget av mange nyåpninger og bred ekspansjon, men målet er det samme som alltid: nemlig å levere de beste gjesteopplevelsene, sier administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, Torgeir Silseth.

Grand Travel Award blir arrangert av Travel News i januar hvert år. Her er det både forretnings- og privatreisebyråer som stemmer frem sine favoritter.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS