Ingdal ny styreleder ved Oslofjord Convention Center

Roar Ingdal er ansatt som ny styreleder ved Oslofjord Convention Center. Med toppledererfaring fra en rekke virksomheter innen eiendom og reiseliv, skal han lede milliardsatsingen som når det står ferdig i 2021, gjør Oslofjord til det største resort- og conventionsenteret i Nord-Europa.

Publisert
Roar Ingdahl. (Foto: First Hotels)
Roar Ingdahl. (Foto: First Hotels)

Med bakgrunn blant annet som konsernsjef i First Hotels og Norlandia Hotels, konserndirektør i Nordic Choice Hotels, konsernsjef i hotelleiendomsselskapet Norgani, samt konsernsjef i Nordic i Royal Caribbean Cruises, har Oslofjord Convention Center hentet Ingdal som styreleder til selskapene Oslofjord Property AS, Oslofjord Operations AS og Oslofjord Convention Center AS.

Med all denne erfaringen skal han lede selskapene inn i en fase med sterkt fokus på vekst og drift, nå som de enorme utbyggingsprosjektene suksessivt ferdigstilles

Gigantsatsing

«Oslofjord er allerede en anerkjent leverandør av store og komplekse arrangementer. Men snart er vi også en destinasjon med fantastiske resortfasiliteter. I 2021 ferdigstilles investeringer for tre milliarder kroner. Da har vi på plass enda større konferanse-fasiliteter med flerbruksmuligheter i tillegg til 15 nye hotellbygg, samt badeanlegg. Derfor implementerer vi nå en kraftig kommersiell satsning for å vokse i Norge, Skandinavia og Europa. Antallet arrangementer skal dobles innen 2019 sammenlignet med 2016-nivå, sier Ingdal, som sier han er privilegert over å få muligheten til å lede denne gigantsatsingen», heter det i en pressemelding.

Styrker organisasjonen ytterligere

– Vi er svært glade for å ha fått med Roar på laget. Hans omfattende erfaring fra sterke kommersielle selskaper bidrar til en ytterligere profesjonalisering av vår organisasjon. Han kjenner markedet vi retter oss mot meget godt, og hans kompetanse og nettverk er svært verdifullt for Oslofjord. Med Ingdal på plass er styret godt rustet til å videreutvikle Oslofjord i tiden fremover, sier styreleder Alf Aadalen i Oslofjord Holding.

Den nye styrelederen mener Oslofjord er en enestående kombinasjon av strategisk beliggenhet og topp moderne kongress- og resortfasiliteter. Ferdigstilt vil anlegget disponere 2400 rom inklusive 1600 suiter. Samlet konferansekapasitet blir på 6800 sitteplasser, alt idyllisk beliggende ved Oslofjorden 18 minutter fra Torp Sandefjord lufthavn en drøy time fra Oslo.

Ett av de største utbyggingsprosjektene on-shore i Norge

Det første av de 15 hotellbyggene tegnet av mesterarkitekten Niels Torp står klart sommeren 2017. Som et ledd i Oslofjords resortsatsning skal det også bygges en topp moderne innendørs ishockeybane, en gigantisk ny flerbrukshall, to utendørs kunstgressfotballbaner, tennisbaner, scateboardpark, innendørs lekeland, treningssenter samt badeanlegg.Når dette kombineres med våre multifunksjonelle og fleksible møteplasser utstyrt med det best tenkelige tekniske utstyret, blir vi enda mer attraktive for arrangører av konferanser og kongresser, av sport-, kultur- og bedriftsinterne arrangementer samt for tros- og livssynsorganisasjoner. Jeg ser virkelig frem til å bidra til å realisere det betydelige kommersielle potensialet Oslofjord representerer med de positive ringvirkninger det vil få lokalt og regionalt, sier Ingdal.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS