Nytenkende og annerledes stand ble hedret

Movement Square vant prisen for «Årets stand» på Nordic Hotels årlige vinterkonferanse, som ble arrangert i Stockholm sist helg.

Publisert

3000 av hotellkonsernets medarbeidere i Norden samles til inspirasjon og utmerkelser.

I tillegg til de ansatte deltar rundt 100 ulike leverandører på stands for å promotere og vise frem produktene sine. På bankettmiddagen som avslutter «Vinterkonferansen», deles det ut en rekke priser både til de ansatte og til andre bidragsytere til Nordic Choice Hotels gjennom 2019.

Les også: Espen Ravnå er årets hotelldirektør i Choice

Gjev pris blant leverandørene

For leverandører og bidragsytere utenfor Nordic Choice Hotels er prisen for «Årets stand» en av de gjeve prisene å vinne. Prisen går til den eller de leverandørene som har skapt den beste standen, blant annet i henhold til temaet på konferansen.

Årets pris gikk til «Movement Square» som er en stand utarbeidet i fellesskap av ulike leverandører. Standen er et samarbeid mellom en rekke av leverandørene til Nordic Choice Hotels og spenner fra mat- og drikkeleverandører til teknologileverandører.

Nytenkende og annerledes

Tilbakemeldingene fra juryen og deltagerne har vært strålende gjennom hele helgen, forteller de ansvarlige på standen. Juryen mente at standen var nytenkende og annerledes og et friskt pust med en spennende ved å skape noe på tvers av flere firmaer.

– For oss i Millum er dette morsomt og en stor anerkjennelse. Vi er takknemlig for at vi fikk være med en så flink og kreativ gjeng på dette prosjektet. Det har blitt lagt ned mye arbeid både i forkant og under messen, så dette er en fortjent hyllest til alle deltakerne på «Movement Square». Ekstra artig er det for oss at dette kommer ut av et samarbeid med våre egne kunder. Sammen har vi skapt en opplevelse både for de ansatte og deltagerne på Vinterkonferansen 2020, sier daglig leder i Millum, Bjørn Anskau.

Disse deltok på Movement Square

Millum

Nortura

Culina

Haugen-Gruppen

Bacardi

Brasserie X

Coca Cola

Duni

Edrington

Hennig Olsen

Kitchen & Table

Løfbergs

Primulator

Q-meieriene

Retura

Scandza

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS