Den norske opera og ballett. (Foto: Erik Berg)
Den norske opera og ballett. (Foto: Erik Berg)

HSMAI-begivenheter i store og nye omgivelser

På kvelden 25. januar 2017 arrangeres «reiselivets Oscar-utdeling», utdelingen av HSMAI-prisene. Arrangementet finner sted i Den norske opera og ballett i Bjørvika etter at HSMAI Møte- og Eventbørsen, har funnet sted på dagtid, samme sted.

Publisert

– Reiselivets Oscar-utdeling, HSMAI-prisene, byr på mingling og aperitiff, festmiddag og topp underholdning, foruten aftenens høydepunkt, prisutdelingene i de respektive kategoriene, og til vinteren blir det altså Operaen som blir åsted for festlighetene, forteller Ingunn Hofseth som er HSMAIs administrerende direktør i Europa i en pressemelding.

Møte og eventbørsen

Men dette er en stor dag for norsk reiseliv, også på andre måter:

HSMAI Europas administrerende direktør, Ingunn Hofseth.
HSMAI Europas administrerende direktør, Ingunn Hofseth.

– Vi starter dagen alt på morgenkvisten, med den årlige Møte- og Eventbørsen, som er et sentralt treffpunkt for kjøpere og tilbydere av møte- konferansetjenester, så vel som for de forskjellige hotellene, arenaene, destinasjonene og andre i bransjen, fortsetter Hofseth.

Hun og HSMAI er svært glad for at Den norske opera og ballett takket ja til å være vertskap for arrangementene. Regelen er nemlig at stedet svært sjelden har kapasitet til slikt.

I Oslos turistattraksjon nummer én

– Vi syns det er veldig hyggelig at vi har lykkes med å finne plass til reiselivsbransjens viktigste arrangement mot de norske kundene. Så er vi også stolte av at Operaen per i dag er Oslos turistattraksjon nummer én, i tillegg til å være landets hovedscene for opera og ballett. Vi ser frem til arrangementene, og gleder oss til å kunne vise frem vår flotte arena for bransjen og kundene deres, sier Sigrid Tofte Røiri, leder for kommersiell avdeling ved Den norske opera og ballett.

Sigrid Tofte Røiri, leder for kommersiell avdeling ved Den norske opera og ballett.
Sigrid Tofte Røiri, leder for kommersiell avdeling ved Den norske opera og ballett.

Ettermiddagsseminar

Også til den kommende HSMAI Møte- og Eventbørsen inviterer Norway Convention Bureau norske fagmiljøer til et inspirerende kongresseminar på ettermiddagen.

– Her vil en få fagkunnskap, inspirasjon og motivasjon til å være vertskap for et fremtidig møte eller kongress i Norge. Vi byr på dyktige fagpersoner, som vil dele nyttige erfaringer om hvordan de vant de internasjonale kongressene til Norge, og hvilken betydning det har hatt for deres fagmiljø å være vertskap for en kongress på hjemmebane, forteller Frode Aasheim, i Norway Convention Bureau.

Bevertning fra Fursetgruppen

Marianne Nygård-Hansen, markeds- og kommunikasjonssjef i Fursetgruppen.
Marianne Nygård-Hansen, markeds- og kommunikasjonssjef i Fursetgruppen.

– På kveldstid bruker vi foajeen i forkant av prisutdelingen, til fordrink og bespisning, som besørges av Fursetgruppen, med flere ulike buffeer. Deretter trekker vi inn i operasalen, til en prisutdeling som denne gangen blir mer effektiv enn tidligere år, ettersom den ikke finner sted parallelt med middagen, forteller Ingunn Hofseth.

Hold deg oppdatert

I løpet av høsten kommer de to arrangementenes nettsteder til å oppdateres fortløpende, etter hvert som program og konkurransekategorier blir klart.

Les og følg med på Meetingeventexchange.no og Hsmaiprisene.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS