Ønsker velkommen til nye Thon Hotel Tønsberg Brygge. (Foto: Thon Hotels)

Ønsker velkommen til nye Thon Hotel Tønsberg Brygge

Thon Hotel Brygga har skiftet navn til Thon Hotel Tønsberg Brygge i forbindelse med en oppussing og totalrenovering av hotellet.

Publisert
Thon Hotel Tønsberg Brygge, tidligere Thon Hotel Brygga, er totalrenovert. (Foto: Thon Hotels)

– Vi er så stolte og glade over å vise frem vårt nye hotell, Thon Hotel Tønsberg Brygge. Hotellet vårt er totalrenovert, og vi har en ny frokostsal, treningsrom, bar og en elegant lobby hvor våre gjester kan bestille enkle småretter, kaffe og forfriskninger. Vi ønsker både gamle og nye gjester velkomne til å se hvor flott det har blitt hos oss og til å prøve uteserveringen vår som åpner senere i sommer, sier hotelldirektør Marianne Teien.

Alle de 72 rommene er totalrenovert. (Foto: Thon Hotels)

72 nyoppussede rom

Thon Hotel Tønsberg Brygge har 72 nyoppussede rom og suiter. Alle hotellrommene er utstyrt med Smart-TV-er og er innredet med moderne og fargerikt interiør.

– Vi har lagt stor vekt på design, teknologi og mat, da dette er viktige satsningsområder for Thon Hotels. Tønsberg er en hyggelig og populær sommerby i Norge, og nå er vi glade for å kunne vise frem nyoppussede Thon Hotel Tønsberg Brygge som har beliggenhet på bryggen i sentrum, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen i en pressemelding.

Berdal Haga og Ramskøskar

Det er designansvarlig i Olav Thon Gruppen, Sissel Berdal Haga, og interiørarkitekt Trond Ramsøskar som står bak oppussingen av Thon Hotel Tønsberg Brygge.

Les mer om hotellet på Thonhotels.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS