Slik blir hotellet Moxy Hotel X, som åpner i august. Det skal ledes av Ellen Arnstad.
Slik blir hotellet Moxy Hotel X, som åpner i august. Det skal ledes av Ellen Arnstad.

Fra Se & Hør til hotelldirektør-jobb

Ellen Arnstad (51) blir administrerende direktør for Norges første Marriott-hotell, Moxy Oslo X og X Meeting Point Norway, som åpner på Hellerudsletta i august.

Publisert
Ellen Arnstad.
Ellen Arnstad.

Tidligere i år gikk Arnstad av som sjefredaktør og forlagsdirektør i Se og Hør og Aller Media, etter et langt liv i mediebransjen.

– Jeg skal bruke alt jeg har lært i mediebransjen, men først og fremst er det gründeren i meg som gleder seg, sier Ellen Arnstad om den nye drømmejobben, sier Ellen Arnstad i en pressemelding.

276 hotellrom

På Hellerudsletta rustes nå den gamle messehallen Exporama opp, og samtidig bygges et splitter nytt moderne hotell. I august åpner hotell- og messesenteret under navnet X, med 20 000 kvadratmeter opplevelser.

Hotellet får 276 rom.

Her kan du lese mer om hotellet Moxy Oslo X

Høye ambisjoner

Sammen med aktører som Vastint, verdens største hotellkjede Marriott, og det norskeide selskapet Belvar, er ambisjonene høye. Det skal skapes innovasjon i en sentral del av ytre Oslo, som er i stor vekst.

-– På X skal kunnskap, underholdning, opplevelser, mat og drikke og helt spesielle og annerledes møteplasser smelte sammen. Vi har ambisjoner om å skape noe du ikke har sett i Norge før, sier Arnstad.

X-universet

X-universet er designet med utgangspunkt i oppdatert og moderne teknologi som setter en ny standard for møter, konferanser, seminarer og messer.

X skal være en møteplass for både store og spektakulære opplevelser, men også små, intime og eksklusive arrangementer. På X skal vi våge å tenke nytt og være annerledes, fortsetter Arnstad.

Designhotell

Moxy Oslo X er et moderne designhotell skapt for den nye generasjonen hotellgjester. Kjeden eies av verdens største hotellimperium, som i disse tider lanserer nye Moxy-hotell i Europa i høyt tempo sammen med det norskeide selskapet Belvar.

Moxy Oslo X vil være en viktig del av Norges beste opplevelsesunivers, og det kommer til å fremstå annerledes enn tradisjonelle hoteller.

Mål om 100 Moxy-hoteller i løpet av 10 år

– Jeg er imponert over den solide konseptuelle jobben som er gjort med Moxy-brandet. Dette er virkelig innovasjon innenfor hotellbransjen, og noe som vil bli lagt merke til internasjonalt. Her er det tenkt utradisjonelt, og gjestene får i tillegg god design til en god pris. Rett og slett luksus som du har råd til, sier Arnstad i pressemeldingen.

Det er allerede åpnet åtte Moxy-hoteller i Europa, blant annet i Milano, London, Berlin og Frankfurt. Målet er mer enn 100 hoteller i løpet av 10 år.

Kreative og fremoverlente

Sammen med noen av landets dyktigste fagmedarbeidere innenfor hotell- og konferansebransjen, skal Arnstad lage en egen atmosfære på X med kombinasjonen av et tidsriktig hotell, et nytt restaurantkonsept og fleksible konferanse-, seminar- og eventfasiliteter.

– På X skal vi være kreative og nytenkende, fremoverlente og kvalitetsbevisste. Du kan rett og slett logge deg ut av hverdagen og logge deg på en stemning som blander det rurale med det urbane. Et sted der by og land møtes, og det med det beste fra begge hold. Jeg har jobbet med sterke merkevarer i hele mitt medieliv, og alt det som må til for både å bygge en merkevare og utvikle den. Dette er noe jeg gleder meg til å ta fatt på, sier administrerende direktør for X, Ellen Arnstad,

Har funnet Miss X

– Vi er svært fornøyd med å ha funnet «Miss X.» Det var nettopp jakten på personen med den riktige X-faktoren som var den siste viktige brikken for oss og vårt ambisiøse prosjekt. Hennes mangeårige medie- og ledererfaring og hennes personlighet, gjorde at vi med en gang forsto at vi hadde funnet drømmedama, sier driftsdirektør i Belvar, Rajko Mink.

Blir kongressjef

Tidligere i sommer ble det kjent at Gyrid Eggen, som var hotelldirektør på Hotell Bondeheimen i Oslo, blir kongressjef for X.

Les også: Direktørskifte på Hotell Bondeheimen

Her kan du lese mer om Xmeetingpoint

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS