Stratos åpner for sommersesongen

Stratos ved Youngstorget, som hovedsakelig er konferanse- og selskapslokaler, åpner igjen dørene for alle som vil ta en drink og en matbit i høyden.

Publisert
Stratos i Folketeaterbygget.
Stratos i Folketeaterbygget.

Tirsdag 20. juni åpner restauranten sin 260 kvadratmeter store takterrasse for publikum. Lokalene, som ligger i 12. etasje av Folketeaterbygningen, har fått et ansiktsløft, og fargetonen har gått fra lysere til mørkere. Derfor er eierne ekstra spente før sommerens åpning, når de skal vise fram lokalene i ny drakt.

Stratos - egnet for private selskaper.
Stratos - egnet for private selskaper.

Åpent for alle

– Da vi tok over Stratos planla vi først å fremst å leie ut lokalene til små og mellomstore bedrifter. Men det er ikke mye som skjer i bedrifts-Norge over sommeren, og vi kunne ikke holde den store terrassen stengt gjennom de to fineste månedene i året. Derfor har vi innført sommeråpent for alle som vil kose seg i sola på Stratos, og i år holder vi åpent fra 20. juni til 19. august, forteller Jama Awaleh, som sammen med Kim Søyland eier og drifter lokalene på toppen av Folketeaterbygningen.

Kveldsunderholdning

«Selv om Stratos først og fremst er utleielokaler, og populært for firmafester, bryllup og andre selskap, er det også utelukkende god stemning om sommeren. Takterrassen byr på sol fra morgen til kveld, i hvert fall på de beste sommerdagene. Her kan du nyte kvalitetstid med familie og venner mens du nyter utsikten over fjord, øyer, båter og hustak så langt øyet kan se», heter det i en pressemelding.

– De fleste som besøker oss om sommeren kommer for å nyte en drink og en matbit i høyden, samt få med seg kveldsunderholdningen. I sommer får vi blant annet besøk av lokale DJer som Dan Bravo og Tommy Døske, og internasjonale DJer som Neiked og DJ Katch. I august skal vi vi også huse Øyanatt, som er en av sommerens høydepunkter for musikkinteresserte, forteller Awaleh.

Mange bomturer

Selv om Jama Awaleh og Kim Søyland har driftet Stratos siden 2011, opplever de fortsatt at folk kommer innom på feil tid av året.

— Hvis du ikke hører mye om Stratos på vinters tid, så er det flere grunner til det. Mange tror nemlig at vi holder åpent for publikum hele året, derfor er det viktig for oss få fram at folk må benytte anledningen i sommersesongen, hvis ikke blir det fort en bomtur. Pass på å ta turen mellom 20. juni og 19. august, er Awalehs klare budskap.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS