Oslofjord Convention Center. (Foto/illustrasjon: Niels Torp + arkitekter)

Åpnet de to første hotellene på Oslofjord Convention Center

Torsdag var det duket for storstilt åpning av de to første hotellene på Oslofjord Convention Center i Sandefjord.

Publisert

De involverte arkitektene fra Niels Torp+ arkitekter var selvfølgelig til stede, med eier og faglig leder Niels A. Torp i spissen.

– Hos oss er det aller viktigste å forene bygninger og landskap i en helhet i dette praktfulle landlige, bølgende kystlandskapet», heter det i en pressemelding. Målet var å lage et parklandskap der byggene ble en del av landskapet, en helhet hvor det er fint å være sammen og møteplassene er mange, og det syns jeg vi har fått til, sier Torp.

Begeistret styreleder

Styreleder Roar Ingdal i Oslofjord Convention Center er også begeistret.

– Å kunne tilby det norske og det internasjonale markedet bygg av meget høy kvalitet har vært en sentral tanke i vår satsning. Det at Niels Torp selv har vært så tungt involvert i dette prosjektet fra dag én har sikret den arkitektoniske signaturen han er så kjent for. I tillegg til at byggene har fått en funksjonalitet som passer vår virksomhet godt, gleder vi oss til å se totaliteten i anlegget når det er ferdigstilt om noen få år. Men allerede nå som vi åpner de første to hotellene gleder vi oss over hvor godt Niels Torp+ Arkitekter har planlagt og tilrettelagt det som blir Nord-Europas største conventioncenter, sier Ingdal.

Ringvirkninger

De håper begge at Oslofjord Convention Center får store positive ringvirkninger for lokalt næringsliv og arbeidsplasser.

Etter den offisielle åpningen av Sandefjords ordfører Bjørn Ole Gleditsch, var det omvisning i de nye hotellene. Og etter litt mat og mingling var det talkshow med bl.a Vendela Kirsebom og Niels A. Torp. Til stede var også Cecilia Brækhus, som skal ha sin neste kamp nettopp på Oslofjord Convention Center.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Oslofjord Convention Center

Oslofjord Convention Center, som ligger like utenfor Sandefjord, blir Nord-Europas største i sitt slag.

Når området er ferdigstilt, vil det bestå av til sammen bli hele 16 hotellbygg, flerbrukshall, ishockeyhall, utendørs kunstgressbaner, badeanlegg, restauranter og butikker.

I tillegg blir dagens konferanseanlegg rehabilitert og utvidet til en kapasitet på 7500 sitteplasser, nytt 700 personers auditorium, banketthall, møtesenter og sosiale soner på til sammen 29 000 kvadratmeter.

Powered by Labrador CMS