Toppledelsen på plass i Havila Kystruten AS

Havila Kystruten AS har ansatt Arild Myrvoll som administrerende direktør og Janicke Westlie Driveklepp som økonomidirektør.

Publisert

Per Sævik i Havila Holding forteller at det har vært stor interesse for lederstillingene i Havila Kystruten AS, og at en rekke godt kvalifiserte personer har vært inne til intervju.

– Nå har vi fått på plass to veldig gode kandidater som skal lede kystruten. De skal være med på å arbeide frem en helt ny organisasjon for en ny og spennende aktivitet, sier Sævik.

Havila Kystruten AS er en del av Havila Holdings satsing på reiseliv, og har også har eierskap i tre hotell på Nordvestlandet, passasjertransport og hotell på Færøyane, turisttrafikk med «The Fjords», turistferjer via Fjord1 og flytransport i Widerøe.

Arild Myrvoll. (Foto: Havila Kystruten)

Les også: Ny eier for First Hotel Raftevold

Starten på et nytt eventyr

Arild Myrvoll, som er ansatt som administrerende direktør, er utdannet statsautorisert revisor, har lang fartstid som finansdirektør og administrerende direktør i Rem Offshore ASA. Han er i dag administrerende direktør i Rem Maritime.

Myrvoll forteller at han ser frem til å få være med på å bygge opp et slikt selskap. Han ser både utfordringer og store muligheter for Havila Kystruten.

Janicke Westlie Driveklepp. (Foto: Havila Kystruten)

– Satsingen er starten på et nytt eventyr, og jeg blir trigget av potensialet som ligger i selskapet, sier Myrvoll.

Viktig kompetanse

Janicke Westlie Driveklepp blir økonomidirektør i Havila Kystruten AS. Hun er siviløkonom, og har blant annet vært økonomisjef i Scana Volda og er i dag økonomisjef i Vartdal Plast.

Hun ser fram til å ta fatt på oppgavene og å utvikle selskapet videre slik at det blir solid og veldrevet.

Per Sævik er trygg på at de nå har fått gode folk ombord.

– Den erfaringen de har fra administrasjon, finans og økonomi i ulike typer selskap, og den brede kompetansen de sitter på, vil være viktig når vi nå skal bygge opp et nytt selskap og en ny drift, sier Sævik.

500-600 sjøfolk skal på plass

I april ble det kjent av Havila Holding fikk fire av de 11 rutene som skal trafikkere kysten fra 2021. Det ble inngått en 10-årskontrakt med staten der en har forplikta seg til daglige avganger fra 34 havner gjennom hele året.

Kontrakten innebærer at det skal bygges fire nye kystruter og en ny organisasjon med 20-30 ansatte i administrasjonen og 500-600 sjøfolk.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS