Siriyaporn «Mymint» Rithisirikrerg fra Thon Hotel Lofoten forsvarer de norske fargene når Nordens beste kokk skal kåres lørdag 3. juni
Siriyaporn «Mymint» Rithisirikrerg fra Thon Hotel Lofoten forsvarer de norske fargene når Nordens beste kokk skal kåres lørdag 3. juni

Klare for nordisk mesterskap

Siriyaporn «Mymint» Rithisirikrerg fra Thon Hotel Lofoten forsvarer de norske fargene når Nordens beste kokk skal kåres lørdag 3. juni. Magne Gaut fra Le Bistro i Trondheim er Norges deltaker i «Nordic Waiter.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS