Mina Berdal-Gaalaas, Andrea Stubberud og Khaille Santillan var med på vinnerlaget som vant Tine MatCup 2020-2021. (Foto: NKL)

Vestby vgs best i Tine MatCup

25 lag fra 13 forskjellige skoler har deltatt, men det var til slutt laget «3 kokkejævler» fra Vestby videregående skole som stakk av med seieren i Tine MatCup 2020-2021. Synva Gjerde Knapstad fra Voss videregående skole ble kåret til konkurransens beste kokkeelev.

Khaille Santillan vant også «Meieriprisen». (Foto: NKL)

SPå laget deltok Khaille Santillan, Andrea Stubberud, Mina Berdal-Gaalaas.

Khaille Santillan vant også «Meieriprisen».

Det betyr at hun var den eleven med best kunnskap om ost og meieriproduksjon.

Sølv til Strinda, bronse til Voss

Andreplassen gikk til Herbs’n Spices fra Strinda videregående skole, mens Snack Attack fra Voss videregående skole endre på tredjeplass.

25 lag fra 13 forskjellige skole har deltatt i denne utgaven av Tine MatCup.

Beste kokkeelev

På Voss videregående skole finner vi også den eleven som ble kåret til Tine MatCups beste kokkeelev, Synva Gjerde Knapstad.

Synva Gjerde Knapstad ble kåret til beste kokkeelev under Tine MatCup 2020-21. (Foto: NKL)

«Kokkeeleven må vise forståelse for alle kriteriene dommerskjemaet. Alle dommerne har et skjema vi bedømmer etter og teller alt med til slutt. Hygiene, mice en place, teknikk, kommunikasjon, kunnskap til å levere gode smaker og ikke minst hvordan elevens personlighet bidrar til fremtoningen i konkurransen. Kokkeeleven som er kåret til Tine MatCups beste kokkeelev virker stille og beskjeden, men i sitt arbeide på kjøkkenet er det en meget stødig person. Kokkeeleven ledet sitt lag med klar og konstruktiv kommunikasjon. Hun arbeider ryddig og strukturert og viste en faglig veldig god holdning gjennom hele konkurransen», skriver NKL om Synva Knapstad Gjerde.

– Fantastisk innsats

«Vi gratulerer alle med en fantastisk innsats og for den tålmodigheten dere alle har vist i årets konkurranse. NKL et stolte og glade over å være arrangør sammen med Tine, vi ser allerede frem til neste år», heter det på NKLs Facebook-side.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS