St. Peter's i Øyenkilen er en av flere restauranter som nå tilbyr takeaway. (Foto: Morten Holt)

Fra restaurant til takeaway

Flere av landets restauranter har gått fra ordinær restaurantdrift til takeaway.

To Rom og Kjøkken. (Foto: Morten Holt)

Etter å ha hatt stengt restaurant i nesten to uker ble Roar Hildonen, som driver To Rom og Kjøkken i Trondheim, rastløs. Han måtte finne på noe å gjøre, skriver Adressa.

Enorm respons

Roar Hildonen driver To Rom og Kjøkken i Trondheim. (Foto: Privat

Sist lørdag leverte restauranten ut 400 porsjoner fransk gryterett fra restauranten i Trondheim, og førstkommende helg blir det ny takeaway.

– Det ble en flott og hektisk lørdag. Utrolig moro å oppleve en sånn respons på vårt tilbud på takeway. Tusen takk for alle de hyggelige meldingene vi har mottatt fra dere alle. Vi gjør det igjen til helgen, både fredag og lørdag. I tillegg tilbyr vi nå hjemkjøring for de som ikke ønsker å hente selv, skriver Roar Hildonen på sin FB-side.

Takeaway i Fredrikstad

Mange andre restauranter har også satset på takeaway. Ved Øyenkilen i Fredrikstad ble St. Peter’s restaurant startet i fjor.

Nå, når gjestene ikke kan besøke restauranten, prøver de også takeaway. Allerede fredag var henteleveringen i gang.

St. Peter's ved Øyenkilen utenfor Fredrikstad. (Foto: Morten Holt)

– Selv om det ikke er mulig å nyte maten i lokalene våre midlertidig, betyr det ikke at du ikke kan nyte kjøkkenet vårt hjemme hos deg selv. Fra fredag 27. mars gjør vi det mulig å bestille takeaway hos oss. Menyen blir selvsagt nøye utvalgt og blir skiftende. Dagens rett består av glasert ribbe, ovnsbakte poteter, honningglasert pastinakk og «pork jus». Dagens dessert er kake med jordbær, skrev St. Peter’s restaurant på sin Facebook-side i helga.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS