I dag, tirsdag 2. mai, åpnes dette hotellet som Scandic Lillehammer Hotel.
I dag, tirsdag 2. mai, åpnes dette hotellet som Scandic Lillehammer Hotel.

Scandic Lillehammer Hotel er åpnet

I det siste har hotellet vært frittstående under navnet Lillehammer Hotel. Tidligere har det vært et Radisson Blu-hotell, men i dag åpnes hotellet i Scandic-regi. Om en snau måned skifter også Meetingpoint Hafjell Hotel & Resort navn til Scandic Hafjell.

Publisert
Fra og med i dag ønskes du velkommen til Scandic i resepsjonen på dette hotellet.
Fra og med i dag ønskes du velkommen til Scandic i resepsjonen på dette hotellet.

– Overtakelsen styrker Scandic sin tilstedeværelse i regionen. Lillehammer-regionen er en attraktiv destinasjon hele året. Som gjest på Scandic Lillehammer Hotel er aktiviteter og opplevelser aldri langt unna, enten du velger å nyte hotellets fasiliteter eller det regionen ellers har å tilby av opplevelser, sier Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør i Scandic Hotels Norge.

– Spennende tider for hotellet

Hotellet feirer overgangen til Scandic-familien med en markering på hotellet i dag, der blant annet næringssjef Erik Haagensen i Lillehammer kommune vil være tilstede.

Scandic Lillehammer Hotel byr på 303 nyoppussede rom.
Scandic Lillehammer Hotel byr på 303 nyoppussede rom.

– Dette er spennende tider for hotellet. Vi er veldig glade for å bli en del av Scandic-familien. Vi gleder oss stort til å ønske familier, par og kursdeltagere velkommen til oss ved Scandic Lillehammer Hotel, sier hotelldirektør ved Scandic Lillehammer Hotel, Lars Granum.

Nyrenovert hotell

«De to siste årene har Scandic Lillehammer Hotel gjennomgått en total renovering. Arbeidet har en prislapp på 60 millioner kroner.I første halvdel av mai krones renoveringen med et nytt velværesenter og en egen skulpturpark. Velværesenteret inkluderer blant annet et infinity basseng, fire badstuer og to utebasseng. Skulpturparken skal bestå av skulpturer fra Christian Ringnes sin samling», heter det i en pressemelding fra Scandic Hotels.

Hotellet byr på 303 nyoppussede hotellrom, et utendørs- og et innendørsbasseng, et 400 kvadratmeters treningssenter, lekerom for de minste, ungdomsrom med spillkonsoller. Her finner du også moderne konferansefasiliteter med 16 møterom, hvorav det største er på over 1010 kvadratmeter. Med andre ord er det plass til både store og små konferanser, med en makskapasitet på omtrent 1800 deltakere.

Scandic Hafjell åpnes 1. juni

I tillegg til Scandic Lillehammer Hotel, blir også Meetingpoint Hafjell Hotel & Resort en del av Scandic i løpet av 2017. Sistnevnte hotell skal hete Scandic Hafjell og overtas 1. juni. Scandic overtar driften av hotellene, men hotellene eies fremdeles av Pandox.

Med overtakelsen av Scandic Lillehammer Hotel og Scandic Hafjell styrker Scandic sin posisjon i en viktig region, sommer som vinter.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS