Administrerende direktør i Stiftelsen Norsk Mat, Nina Sundqvist, og landbruks- og matminister Sandra Borch ved overrekkelsen av rapporten på Helmersens Delikatesser i Tromsø. (Foto: Stiftelsen Norsk Mat)
Administrerende direktør i Stiftelsen Norsk Mat, Nina Sundqvist, og landbruks- og matminister Sandra Borch ved overrekkelsen av rapporten på Helmersens Delikatesser i Tromsø. (Foto: Stiftelsen Norsk Mat)

Nordmenn har sansen for lokal mat og drikke

Lokalmatprodusentene har hatt store utfordringer de siste årene, men til tross for dette har salget økt fra 11,2 milliarder kroner til 11,5 milliarder kroner fra 2021 til 2022.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS