Illustrasjonsfoto: Palace Grill

Serverer gourmetmat til festivaldeltakere

Oslo-restauranten Palace Grill feirer 25-årsjubileet med å servere gourmetmat til tusenvis av rock- og metalfans på Tons of Rock på Ekebergsletta fra 27. til 29. juni.

Publisert
Tons of Rock arrangeres på Ekebergsletta i slutten av juni. (Arkivfoto: Tons of Rock)

Gourmetrestauranten ble etablert 26. juni i 1994, og feirer altså 25-årsjubileet samtidig med årets utgave av Tons of Rock.

Restauranten på Solli, Palace Grill, dobler sin normale kapasitet på intime 24 plasser, og serverer fireretters middag til 50 heldige publikummere – tre ganger om dagen under festivalen. Her skal det lages mat som rocker ganene til publikummet, heter det i en pressemelding.

Les mer om restauranten på Palacegrill.no

Maten skal rocke

Palace Grill samarbeider med cateringfirmaet Foodoccasion, og lager et eget restaurantlokale på festivalen!

– Det skal smelle, lover daglig leder for pop-up-restauranten, Fabian Lübbe Løvseth.

Foto: Up Norway

– Vi liker å se på oss selv som utradisjonelle, og ønsker å være best i klassen med all vår personlighet og kunnskap. Når vi nå fikk sjansen til å kokkelere til det kuleste festivalpublikummet, og med Kiss, Volbeat og Def Leppard, for bare å nevne noen på scenen like ved oss, ja, da kunne vi ikke hatt bedre arbeidsforhold. Vi lover en skikkelig rocka meny som skal smelle, sier han videre.

Foto: Tons of Rock

Mat for alle

Ansvarlig fra Tons of Rock, Dan Marius Nordhagen, kunne ikke vært mer glad for at det nettopp er Palace Grill som skal ta festivalmaten til nye høyder.

Foto: Tons of Rock

– Vi tilbyr tre fullstappede dager på Ekeberg, der musikken, men også det sosiale, står i høysetet. At vi nå kan tilby publikummet vårt en fireretters meny, med ett av de beste kjøkken i byen, er utrolig kult. Palace Grill kler festivalen godt, og er et nydelig supplement til all den andre maten du også får servert på arenaen. Her er det mat for alles smaker og lommebøker, sier Nordhagen.

Les også: Rocken er den nye turismen

Menyen

Dette er noe av de som blir servert på festivalen:

· Grillet kveite-tartar fra Hjelmeland, tataki, vårløk, fennikkel espuma, crisp.

· Foiegras terrine med brioche brød, servert med søtt og salt.

· Okseentrecote, grillet og servert med rødvinskokt løk, sommersopp og asparges, rødvinsglace og rosmarin.

· Sjokoladeterrine med passionsfrukt, servert med bringebær og Valhrona-Nougatte.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS