I 2022 økte Nortura det totale volumet av nøkkelhullsmerket mat fra 21 % til 22 %. Samtidig har Nortura nådd målet om 30% reduksjon av salt i sine produkter.
I 2022 økte Nortura det totale volumet av nøkkelhullsmerket mat fra 21 % til 22 %. Samtidig har Nortura nådd målet om 30% reduksjon av salt i sine produkter.

Nortura økte volumet av nøkkelhullsprodukter


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2025,-
(herav mva kr 225)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2025,-
(herav mva kr 225)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1600,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1600,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS