Illustrasjonsfoto:
Illustrasjonsfoto:

Inviterer til Tine Matcup

Nå kan du melde på lag til Tine MatCup 2025-2026. Konkurransen er åpen for elever på VG2.

Tine MatCup er åpen for kokk- og servitørelever på VG2.
Tine MatCup er åpen for kokk- og servitørelever på VG2.

Det er Tine og Norske Kokkers Landsforening (NKL) som står bak konkurransen, som er åpen for kokk- og servitørelever på VG2.

Styrke rekrutteringen

Målet med konkurransen er å motivere unge fagutøvere, og styrke rekrutteringen til kokke- og servitørfaget.
Målet med konkurransen er å motivere unge fagutøvere, og styrke rekrutteringen til kokke- og servitørfaget.

Målet med konkurransen er å motivere unge fagutøvere, og styrke rekrutteringen til kokke- og servitørfaget. 

«NKL ønsker at deltakelse i konkurransen skal vekke ytterligere interesse og nysgjerrighet for faget. Tilbakemeldinger fra tidligere deltakere er at konkurransen har vært en positiv og nyttig erfaring, spesielt med tanke på veien videre», skriver NKL i invitasjonen.

Det norske kjøkken

I årets Tine Matcup-oppgave skal elevene lage en treretters meny inspirert av det norske kjøkken. 

Man ønsker å løfte norske matskatter, ved bruk av råvarer som torsk, epler, Tine Kremfløte og Tine Gudbrandsdalsost. 

Fristen for registrering av lag og innsending av oppgaven er 26. september 2025.

Du kan lese mer her eller sende en epost til tinematcup@tine.no.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS