Magnus Berglund og servicehunden Dixi. (Foto: Scandic Hotels)

Best i turistsektoren på tilgjengelighet

Som den eneste hotellkjeden og det eneste selskapet i turistsektoren, er Scandic Hotels én av åtte finalister i kategorien «Diversity Team of the Year» - eller på norsk, «Årets mangfoldighetsselskap», i årets European Diversity Awards.

Publisert

– Dette er nok en viktig annerkjennelse av Scandics engasjement og verdensledende arbeid med tilgjengelighet og mangfold. Det viser at vårt engasjement og det arbeidet Scandic gjør for å skape tilgjengelighet og mangfold utgjør en forskjell. I Scandic arbeider vi hver dag for å skape mangfold blant våre medarbeidere og gjøre våre hoteller tilgjengelig for alle, sier president og konsernsjef i Scandic Hotels Group, Even Frydenberg.

Magnus Berglund, tilgjengelighetsambassadør i Scandic Hotels. (Foto: Scandic)

Viktige tiltak

Scandic har blitt anerkjent for tre viktige tiltak i løpet av det siste året, noe som viser hvordan tilgjengelighet inngår i hele selskapets virksomhet.

– Vi er opptatt av å skape flotte hotellopplevelser for alle. Arbeidet med tilgjengelighet er en naturlig del av Scandic, og vi forbedrer stadig standarden for hva vi kan tilby. Noe av det som gjør oss mest stolte er når Scandics gjester forteller at de blir behandlet som nettopp hotellgjester, og ikke som mennesker med funksjonshemming, sier tilgjengelighetsambassadør i Scandic Hotels Group, Magnus Berglund.

Tilgjengelighet i verdensklasse

Berglund er en anerkjent ekspert på tilgjengelighetsspørsmål. Nå har han blitt invitert til å snakke om hvordan turisme kan gjøres tilgjengelig for alle på en av verdens største reisekonferanser, World Travel Market, i dag, 8. november i London.

Sammen med et utvalgt ekspertpanel vil Berglund presentere Scandics unike tilgjengelighetsprogram, som har satt Scandic i en verdensledende posisjon innen turistsektoren. For mer informasjon.

Prisutdelingen finner sted i London torsdag 16. november.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

European Diversity Awards (EDA)

European Diversity Awards, også kjent som mangfoldets «Oscar», er en sentral begivenhet innen arbeidet med mangfold i Europa. De anerkjenner organisasjoner og enkeltpersoner som har vist innovasjon, kreativitet og engasjement for likestilling, mangfold og inkludering i løpet av året. Prisene legger vekt på alle aspekter ved mangfold, ved å vie oppmerksomhet til de mest vellykkede aktørene, både innen bedriftskultur og individuelle kampanjer.

Juryen for European Diversity Awards består av 10 personer med forskjellige bakgrunn innenfor tematikken som tas opp.

Les mer på Europeandiversityawards.com

 

Powered by Labrador CMS