Nå kan du nominere Årets matgledebedrift i 2020

Hvem blir kåret til Årets matgledebedrift 2020. Konkurranseperiode er 1. mars til 31. mai 2020. Vinneren av årets konkurranse blir avslørt i forbindelse med Ostens dag, 22. oktober 2020.

Publisert

.31. mai er fristen for å sende inn begrunnelsen for hvorfor den nominerte fortjener å vinne «Årets matgledebedrift 2020». Begrunnelsen gir juryen grunnlag for videre arbeid i kåringen av vinneren.

Les mer i invitasjonen til Årets Matgledebedrift 2020

Kriterier

Vinneren kåres ut fra den innsats som gjøres for å spre matglede til gjestene gjennom gode matopplevelser og inspirerende aktiviteter. Tine legger spesielt vekt på Tines produkter, samt den innsats som fremmes gjennom innovasjon, nytekning og kreativitet, hver dag – for å spre matglede.

Les også: Ble Årets matgledebedrift 2019

Kåring av vinner

Kåringen av Årets matgledebedrift 2020 skjer i forbindelse med Ostens dag 22. oktober 2020. Finalistene inviteres inn til Oslo for en hel dag og kveld i ostens tegn.

Premier

• 1. plass: Matfaglig tur til konkurransen Bocuse d’Or Lyon for to personer.

• 2. plass: Matfaglig tur med reise og overnatting til Ørjan Johannessen og Bekkjarvik Gjestgiveri for inntil tre personer.

• 3. plass: Matfaglig inspirasjonsdag med Tine Partners egen konditor Bernhard Azinger og kokk og matfaglig ansvarlig Pål Jetmundsen på Tine Matfaglig senter i Oslo. Premien gjelder for inntil fire personer inkludert reise og overnatting.

Ekstrapremier – nytt av året

Nominer din bedrift innen 15. april, og lever begrunnelse innen 31. mai, og vær med i trekningen av en kreativ matfaglig dag ute i din bedrift sammen med Bernhard Azinger og Pål Jetmundsen.

Alle nominerte med innlevert begrunnelse innen 31. mai blir også med på ytterligere en ekstra trekning av en matfaglig dag i sin bedrift.

Les også: De 3 Stuer i Trondheim ble Årets matgledebedrift 2018

Juryen

Juryen består av gullvinner fra Bocuse d’Or Lyon 2015, Ørjan Johannessen, og fra Tine Partner Servering; sjef for matfaglig senter i Tine– Kenneth Myklebust, kokk og matfaglig ansvarlig – Pål Jetmundsen, og konkurranseansvarlig Brita Unnerud.

Påmelding og nominering

Ønsker du å nominere deg selv eller en av dine steder – ta kontakt med Tine Partner Servering eller send epost til brita.unnerud@tine.no for mer informasjon.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS