Fra Smak til Umami

Umami blir det nye navnet på arenaen som overtar der Smak 2020 sluttet. Den første utgaven av Umami arrangeres fra 14. til 17. februar 2023.

Publisert

Ambisjonene er klare: Foredle posisjonen som Norges viktigste møteplass for de som jobber med mat og drikke.

Prosjektleder Torill Engelberg. (Foto: Norges Varemssse/Studio Oscar)
Prosjektleder Torill Engelberg. (Foto: Norges Varemssse/Studio Oscar)

– Nye smaker skaper et spennende fremtidsbilde og bringer oss videre, derfor ble navnet Umami Arena en klar favoritt for oss. Navneprosessen har skapt et veldig positivt engasjement i bransjen og forslaget kom opp fra flere – noe som var med på å forsterke beslutningen. At umami betyr velsmakende gir også navnet en ekstra dimensjon, sier prosjektleder Torill Engelberg ved Norges Varemesse.

Digital tilstedeværelse hele året

– Vi endrer navn, men ikke vinneroppskriften. Sammen med bransjen vil vi bygge enda mer stolthet blant alle som brenner for faget, sier Engelberg.

– Som samarbeidspartner er det viktig for NHO Reiseliv å fortsette å utvikle en arena som viser hvor stor og viktig vår bransje er for både mat, kultur, myndigheter og næringsliv, sier Morten Karlsen i NHO Reiseliv.

Utover å styrke møteplassen skal Umami Arena utvikle en egen innholdsplattform for å skape digital tilstedeværelse gjennom hele året. Norges Varemesse har brukt dette året godt til å utvikle digital strategi og partnerskap, til stor glede for både utstillere og besøkende på Umami Arena.

Store kjente merkevareleverandører og små lokalprodusenter

Umami Arena vil ha et stort mangfold av nasjonale og internasjonale utstillere fra store kjente merkevareleverandører og til små lokalprodusenter.

– Dette er proffenes arena – og vi kommer til å legge stor vekt på å løfte frem verdiskapning, inspirasjon og kompetanse. I tillegg til å bli bransjens største og viktigste møteplass, vil Umami også bli arena for en rekke norske- og internasjonale mesterskap innen mat og drikke, sier prosjektleder Torill Engelberg i pressemeldingen.

Umami Arena skal arrangeres på Norges Varemesse i Lillestrøm 14. til 17. februar 2023.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS