Ny nettside for vinelskere på alle nivåer

Vingruppen har lansert en ny nettside – som skal være en side for vinelskere på alle nivåer.

Publisert

Vingruppen er Norges største importør av vin, og omfatter Vinordia AS, Symposium Wines AS, Arcus Wine Brands, Hedoni Wines AS, Excellars AS, Vinuniq AS og Heyday Wines AS. Vingruppen er en del av Arcus ASA. Selskapet importerer vin fra hele verden.

Markedssjef i Vingruppen, Marianne Tyldum. (Arkivfoto: Svein Lindin)

Den beste, hevder markedssjefen

– Vi selger den gode opplevelsen og kanskje er dette Norges beste hjemmeside for alle som er glad i vin, uttaler markedssjef i Vingruppen, Marianne Tyldum, i en pressemelding.

Ifølge pressemeldingen tar Vingruppen.no konsumenten på alvor, og nettsiden er laget for å gjøre alle vinvalg enklest mulig. Det skal være enkelt å finne en ny favorittvin til enhver anledning og til riktig pris. Og samtidig skal nettsiden gjøre det enklere å bestille.

Få råd fra ekspertene

– Vi vet at mange vinelskere der ute ønsker mer informasjon og anbefalinger om blant annet hvilken type vin som passer til hva slags mat, og det vil vi i Vingruppen hjelpe dem med, sier Tyldum.

På de nye sidene kan forbrukere velge og vrake i anbefalinger, finne vin til maten, lære om vin, bestille vin direkte fra Vinmonopolet – eller chatte med en av vinekspertene i Vingruppen. Vingruppen.no oppdateres regelmessig med ferske vin-anbefalinger, og gir tips til hva slags vin som passer til sesongens retter.

Gode mat- og vin-kombinasjoner

– Vi har gjort det enkelt å velge god vin, og seleksjonen er basert på mange års vinkompetanse. Den nye siden har et eget område med generelle vinanbefalinger til matretter som sushi, taco og ribbe. Det er også forslag til vin ved spesielle anledninger, som nyttårsfeiring, jentetur og hyttetur, sier Tyldum.

– Nesten alle lurer på gode mat- og vin-kombinasjoner. På den nye siden finner man både konkrete forslag og – om man vil – vurderingene bak sesongens anbefalinger. Vi brenner for den gode opplevelsen, og det er det som preger den nye hjemmesiden, sier Tyldum videre.

Den nye hjemmesiden er laget av Feed.

Les mer på Vingruppen.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS