Direktør for bransjeforeningen Handel i NHO Service og Handel, Linda Vist (fra venstre), fagsjef for Storkjøkkenleverandørene, Joe Harald Strand og daglig leder for Utstillingsplassen Messer, som driver Østlandske Storhusholdning, Konrad Sel.
Direktør for bransjeforeningen Handel i NHO Service og Handel, Linda Vist (fra venstre), fagsjef for Storkjøkkenleverandørene, Joe Harald Strand og daglig leder for Utstillingsplassen Messer, som driver Østlandske Storhusholdning, Konrad Sel.

Inngår samarbeid med Østlandske Storhusholdning

Storkjøkkenleverandørene i NHO Service og Handel har inngått samarbeidsavtale med Utstillingsplassen Messer AS om fagmessen Østlandske Storhusholdning.

– Vi er veldig fornøyde med å ha fått på plass en samarbeidsavtale med Storkjøkkenleverandørene, som er en del av NHO Service og Handel. For oss er det å spille på lag med en stor nasjonal bransjeforening som representerer både bredde og tyngde av utstillere, og også representerer besøkende til messen, en viktig faktor i den videre utvikling av Østlandske Storhusholdning, sier daglig leder for Utstillingsplassen Messer AS, Konrad Sel.

Les også: Solid rekord for Østlandske Storhusholdning (oktober 2023)

– Bransjen skal være en aktiv medvirker og pådriver

– For oss i Storkjøkkenleverandørene er det en av de helt avgjørende faktorer at vi evner å ha møteplasser for bransjen, der bransjen selv er en aktiv medvirker og pådriver, og at det opparbeides et eierskap til konseptet, sier fagsjef for Storkjøkkenleverandørene og tidligere daglig leder i BFSN, Joe Harald Strand.

Storkjøkkenleverandørene, som er en videreføring av BFSN (Bransjeforening for storkjøkkenleverandører i Norge), har vært en viktig pådriver og aktør for storkjøkkenmessene her i landet, helt siden stiftelsen av bransjeforeningen i 1977.

Les også: Flere og flere BFSN-medlemmer inn i NHO Service og Handel (januar 2023)

Samarbeid med en nasjonal aktør

– Vi har gjennom mange år hatt et tett samarbeid med NHO Reiseliv i Innlandet, og det å utvide partnerskapet og få inn en stor nasjonal aktør, blir veldig bra. Vi har stor tro på at dette samarbeidet skal føre til at vi ivaretar det som er suksesskriteriene for Østlandske Storhusholdning, og samtidig bygge konseptet videre sammen, fortsetter Sel.

Storkjøkkenleverandørene og Østlandske Storhusholdning har allerede nå i felleskap satt seg en bærekraftig målsetting om at kostnadsnivået for utstillerne blir tilnærmet det samme i 2025 som det var i 2023, og at messen selvfølgelig skal være åpen for alle – selv om de er medlemmer i NHO eller ikke.

– Østlandske Storhusholdning arrangeres neste gang i oktober 2025, og fortsetter med en ny messe annet hvert år, sier Sel.

Les også: Vant NM i maskinoppvask 2023

Bærekraftig og forutsigbar

– Vi liker Østlandske Storhusholdning og dette konseptet spesielt godt, da messen over tid har vist at de legger til grunn et bærekraftig og forutsigbart kostnadsnivå for utstillerne. Vi som bransjeforening opplever at dette er med på å skape trygget for at møteplassen blir tilgjengelig for alle uansett størrelse, økonomiske forutsetninger osv. Det blir avgjørende nå at vi bidrar til arbeidet med innhold og temaer som bransjene vi jobber for er opptatt av. Vi skal legge grunnlaget og starte planleggingen av et nytt arrangement i 2025, som vi har store forventinger til, sier Strand.

Les alt om Østlandske Storhusholdning her

– Foretrukket møteplass

– Østlandske Storhusholdning bør også i fremtiden være en foretrukket møteplass for våre medlemmer. Vi skal legge til rette for at vi får et så stort utbytte av møteplassen som mulig i forhold til planlegging av arrangementer og aktiviteter for bransjen. Vi gleder oss til arrangementet i 2025, sier direktør for bransjeforeningen Handel i NHO Service og Handel, Linda Vist.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS