Britannia Hotel Trondheim

Britannia Hotel stenges i 15 til 18 måneder

Thon Hotels forlater Britannia Hotel i Trondheim – etter en bare en kort periode som drivere. Nå har Thon Hotellbygg AS solgt alle aksjer i Britannia Eiendom AS (Britannia Hotel i Trondheim) til E. C. Dahls Eiendom AS, som har planer om en betydelig rehabilitering av hotellet, som innebærer at hotellet skal stenges i ett og et halvt år fra neste sommer.

Publisert

Britannia Hotel stenges i 15 til 18 måneder etter at Thon Hotels forlater hotellet 1. juli 2016.

Thon Hotels vil fortsette å drive hotellet fram til 1. juli 2016. Deretter avsluttes driften, og hotellet stenges i en lengre periode, heter det i en pressemelding.

Rehabilitering av hotellet

Fra sommeren 2016 skal det igangsettes en betydelig rehabilitering av Britannia Hotel i Trondheim sentrum. (Foto: Morten Holt)

E. C. Dahls Eiendom AS har sammen med sine eiere i Reitangruppen planer om en betydelig rehabilitering av hotellet. Dette kan også omfatte riving og gjenoppbygging av deler av eiendomsmassen.

Nytt og moderne

Britannia Hotel skal bli mer moderne. (Foto: Morten Holt)(

E.C. Dahls Eiendom har et mål om at Britannia Hotel skal fremstå med nye, moderne og effektive løsninger tilpasset den opprinnelige stilen når hotellet åpnes på nytt.

Det forventes således at hotellet vil måtte holdes stengt i en periode på 15 til 18 måneder, noe som vil tilsi en gjenåpning av det ærverdige hotellet i 2018.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS