Foto: Frogner House Apartments
Foto: Frogner House Apartments

Frogner House ut av Oslo

Frogner House Apartments ekspanderer, og lanseres nå i Stavanger. Prosjektet blir selskapets første satsing utenfor hovedstaden.

Publisert
Frogner House etablerer seg i Stavanger. (Foto: Frogner House Apartments)
Frogner House etablerer seg i Stavanger. (Foto: Frogner House Apartments)

I august var Frogner House klare for å huse kort- og langtidsgjester, og fra i dag, 1. november, tilbys nyrenoverte leiligheter på to sentrale adresser i Stavanger.

– Tiden er nå inne for å tilby sentrale og hjemmekoselige leiligheter også i Stavanger, en by hvor mange av våre bedriftskunder har etterspurt vårt konsept, sier administrerende direktør i Frogner House Apartments, Pierre Jansson, i en pressemelding.

To bygårder

Leilighetene er fordelt på de to bygårdene Verksgata 12 og Lagårdsveien 61. De er i størrelser fra 30 til 89 kvadratmeter, og vil som resten av selskapets leiligheter leies ut på både kort- og langtidsbasis.

– Verksgata 12 er en eiendom i hjertet av sentrum, og vil med panoramautsikt mot fjorden gi en unik opplevelse både for weekendturen og arbeidsreisen. Lagårdsveien 61 med beliggenhet til lokaltrafikk og sentrum, blir «storebror» og et valg for dem som ønsker fordelene med å bo i leilighet, sier Jansson.

700 leiligheter fordelt på 17 sentrale eiendommer i 2019

– Selv om vi har hatt en sterk vekst siden vi startet, har det å vokse raskest mulig aldri vært vårt mål. I Stavanger har vi gått grundig til verks for å lete etter det vi mener er noen av byens beste adresser, og viktigst av alt, funnet dedikerte ansatte som er godt kjent i Stavanger, brenner for å yte god service og som passer inn i vår kultur, sier Jansson i meldingen.

Frogner House har opplevd en kraftig vekst de siste årene. Porteføljen vil i 2019 telle 700 leiligheter fordelt på 17 sentrale eiendommer i Oslo og Stavanger. I tillegg kan Frogner House Apartments gjennom sin nye satsing, booking plattformen HEM, tilby i overkant av 1000 «serviced apartments»- og relokasjonstjenester seks steder i Norden.

Marked i vekst

Reiselivsbransjen i Stavanger viser tydelige tegn til forbedring det siste året, og opplevde i 2017 en vekst i antall solgte hotellrom på 24 %. Samtidig ser trenden med å bo i leilighet fremfor hotell ut til fortsatt å øke i popularitet.

Utleieplattformen AirBnb opplevde i fjor en vekst på hele 58 % i antall overnattinger.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS