Best Western Hotel Magasinet

Best Western til Trelleborg

Best Western ekspanderer stadig i Sverige. Nå inntar hotellkjeden Sveriges sydligste by, Trelleborg. Da blir nemlig Hotel Magasinet en del av verdens største hotellkjede.

Publisert

Hotel Magasinet blir en del av Best Western i oktober 2015.

Best Western Hotel Magasinet er et gammelt kornmagasin fra 1904, som var i bruk i nesten 100 år. Etter sin storhetstid som magasin, sto bygningen tom i mange år inntil den ble renovert og gjort om til hotell.

I mai i år ble hotellet nyåpnet med nye eiere og ny energi. Hotellet fikk det passende navnet Hotel Magasinet, og tilbyr 36 bekvemme og hyggelige rom med utsikt over havet, havnen og Trelleborg sentrum. Hotellet har en perfekt beliggenhet i hjertet av Trelleborg.

Nær Europa

Best Western Hotel Magasinet er et hotell i et gammelt kornmagasin fra 1904.

Når den nye jernbanestasjonen åpner i desember 2015 vil hotellet være nær til alt; hele Europa via Europaveiene, ferger, tog- og busslinjer, og til flyplassene Malmö Airport og Copenhagen Airport er det bare noen minutters reise – kort sagt hele verden ligger for våre føtter i Trelleborg.

– Verner om det privateide

– Valget av Best Western som hotellkjede var enkelt. I tillegg til at vi nå kan tilby Best Westerns lojalitetsprogram, kan gjestene enkelt bestille rom hos oss uansett hvor i verden de er, om de reiser privat eller for jobben, sier hotelldirektør Christina Norén.

Men det avgjørende var, fortsetter hun, – at Best Western er en global, internasjonal kjede som verner om det privateide hotellet med det personlige preget. Og det passer helt utmerket siden våre verdiord er kvalitet, personlig service og omtanke. På Hotel Magasinet arbeider vi etter rettesnoren «service i hjertet og glimt i øyet – hver dag»..

– Med tanke på byens voksende potensiale er vi naturligvis glade for at vi når styrker vår posisjon i Trelleborg, og at vi med Best Western Hotel Magasinet kan tilby våre gjester flere hotellrom, sier Johan Kukacka, administrerende direktør for Best Western Scandinavia i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS