NordicChoiceHotels
NordicChoiceHotels

Choice-gjester har samlet inn én million kroner

Det begynte som et ønske fra trofaste hotellgjester i Nordic Choice Hotels’ lojalitetsklubb og sluttet med en innsamling til barna som flykter fra det krigsherjede Syria.Siden 11. september, da innsamlingen begynte, har det blitt samlet inn 927 166 kroner. Innsamlingen, som fortsatt pågår, tar sikte på å nå én million kroner.

Publisert

I takt med de stadig flere rapportene om flyktningkatastrofen har folk engasjert seg og bidratt til hjelpearbeidet. Også medlemmene i Nordic Choice Hotels’ lojalitetsklubb Nordic Choice Club. I sosiale medier ble det ytret sterke ønsker om å få bidra. I forrige uke startet Nordic Choice derfor en innsamling der medlemmene fikk tilbud om å donere sine medlemspoeng til UNICEFs innsamling til barna som flykter fra krigen i Syria. For 10 000 poeng doneres 300 kroner direkte til UNICEF. Fram til i går, tirsdag, hadde totalt 1803 medlemmer donert 30 905 536 poeng. Det tilsvarer 927 166 kroner.

Rørt over folks engasjement

– Dette er et utrolig flott resultat. Flere av våre medlemmer uttrykte at de ønsket å bidra, og derfor åpnet vi opp for denne løsningen. I stedet for å bruke sine medlemspoeng til gratisovernattinger, restaurantbesøk eller oppgraderinger har våre medlemmer uselvisk valgt å bidra til barna som akkurat nå lider som følge av den flyktningekatastrofen som utspiller seg. Jeg er utrolig rørt over folks engasjement, og jeg hadde aldri regnet med et resultat som dette. Det beste er dessuten at innsamlingen ikke er slutt ennå, så hvem vet hva sluttsummen vil bli, sier Torgeir Silseth, konsernsjef i Nordic Choice Hotels.

Nordic Choice Hotels har i mange år valgt å støtte UNICEF på forskjellige vis, både i deres løpende arbeid for verdens barn og i egne kampanjer ved forskjellige typer katastrofer. De innsamlede beløpene går uavkortet til UNICEF.

Bryr seg

– Vi er svært takknemlige for initiativet og at hotellets gjester bidrar til å gi hjelp under den største humanitære krisen siden andre verdenskrig. Flyktningkrisen rammer barna fra Aleppo og hele veien til Norden. En stor takk går til vår samarbeidspartner og Nordic Choice Clubs medlemmer. Dere viser virkelig at dere bryr dere om det som skjer utenfor hotelldørene, sier UNICEFs generalsekretær Bernt G. Apeland.

Medlemmer kan frem til 20. september donere sine medlemspoeng til UNICEF. Det gjøres ved å kontakt Nordic Choice Hotels kundeservice på 0771-666 700 eller her.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS