Petter Stordalen heder
Petter Stordalen heder

Internasjonal hotellheder til Stordalen

Petter A. Stordalen ble tirsdag hedret med prestisjetung internasjonal ærespris for sin innsats i hotellbransjen.

Publisert

Petter A. Stordalen mottar «The Hot.E Hall of Fame Award»av Jame E. Burba, sjefen for European Hotel Investment Conference.

Under den årlige Hotel Investment Conference Europe i London tirsdag 29. september, fikk Petter A. Stordalen utdelt «The Hot.E Hall of Fame Award» for sitt arbeid med Nordic Choice Hotels, og for selskapets miljø- og bærekraftsengasjement, heter det i en pressemelding.

Blir lagt merke til ute i Europa

– Jeg er meget stolt av denne prisen, fordi innsatsen vi har lagt ned i Nordic Choice Hotels blir lagt merke til i Europa. Det er et bevis på at man må tørre å tenke stort. Vår suksess skyldes ikke tunge strategier og excel-ark. Oppskriften vår er enkelt. People, Planet og Profit, – i den rekkefølgen, sier Petter A. Stordalen, eier og styreleder, Nordic Choice Hotels.

Gis til personer som påvirker bransjen positivt

«The Hot.E Hall of Fame Award» er gitt av Burba Hotel Network som er verdens største hotellkonferansearrangør med 120 arrangementer årlig over hele verden. Hedersprisen ble etablert for å anerkjenne en investor, utbygger eller hotelleder for sin positive innvirkning på den europeiske hotellbransjen. Arrangement i London samlet 300 av Europas ledende hotelltopper fra 30 land.

Viktig møteplass

– Hotel Investment Conference Europe er en av de viktigste møteplassene for Europeiske ledere og investorer innen hotellbransjen. Derfor er det ekstra hyggelig at Nordiske aktører blir trukket frem. Det bidrar til å sette både Nordic Choice og andre aktører på kartet, avslutter Petter A. Stordalen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS