Smak2014 Komiteen FotoTorunnEikanger2

Hovedkomiteen for Smak 2014 i gang

Arbeidet frem mot Smak 2014 er i gang. Hovedkomiteen har nå hatt sitt første møte, og er godt i gang med sitt arbeid frem mot den store messen i februar 2014.

Publisert

Hovedkomiteen for Smak 2014. Bak fra venstre Vidar Korneliussen, Trond Andersen, Per-Arne Grime, Ingunn Jordheim, Per Engen, Richard Hagel, Odd Vanebo, John Arne Jørgensen og Arne Dalseng. Foran fra venstre Linda Lindhphaintner, Torill Engelberg, Christian Hoel og Petter Nome. (Foto: Torunn Eikanger, Norges Varemesse)

Det er nå 47 år siden messen ble arrangert for første gang. Neste utgave blir i messesenteret på Lillestrøm fra 4. til 7. februar 2014.

– Smak-messene har vært den viktigste møteplassen for alle aktører innen hotell, serveringsbransjen, institusjon, convenience, service- og dagligvarehandel. Her møtes kunder, leverandører, kollegaer og samarbeidspartnere, nyheter presenteres og nyttige informasjoner blir gitt. Smak har vært og skal være den hyggelige, sosiale og nyttige møteplass for alle som messen henvender seg til. Mer enn 400 utstillere og over 25 000 besøkende, stands av meget høy kvalitet, høyaktuelle seminarer og spennende konkurranser har gjort at mange betegner Smak-messen som Skandinavias ledende arrangement innen målgruppene, skriver Arne Dalseng i arrangementskomiteen og BFSN i det kommende nummeret av Horeca (nummer 7 2012)

Komiteen

Hovedkomiteen for Smak 2014 består av følgende personer:

Trond Andersen

Arne Dalseng

Torill Engelberg

Per Engen

Per-Arne Grime

Richard Hagel

Christian Hoel

Ingunn Jordheim

John Arne Jørgensen

Vidar Korneliussen

Linda Lindhphaintner

Petter Nome

Odd Vanebo

Les mer om Smak her

"

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS