Bobler-Ingvild-Tennfjord

Bobler over av vinglede

Bobler er vinboken hvor hovedrollen spilles av viner med bobler fra hele verden. Prosecco, Cava, Champagne, Moscato og Crèmant får spille sin del med skrivekunst på sitt beste. Boken har lærdom på hver side og er full av positiv vinglede. Du få rett og slett lyst på en fest.

Publisert

Naiv, godtroende forfatter? Enkel vinbok? Bak de lange lyse lokkene og den klassiske røde leppestiften skjuler det seg en vinskatt for det norsk vinfolk. Vinskatten heter Ingvild Tennfjord og skarrer på R-en.

Med voldsom iver tok Ingvild Tennfjord sats og kastet seg inn i vinens univers i Norge. Utdannet seg til vinkelner, ble vinjournalist i A Magasinet, BT, Stavanger Aftenblad, Adresseavisen og Fædrelandsvennen. Samtidig lanserte hun sin første vinbok, en suksess ii form av boken Skål! Nå er en ny vinbok fra Ingvild Tennfjord og Kagge Forlag kommet.

Lover fest

Omslaget på boken lover smaken av fest! En svært god forside bilde lover mye; champagnetårn, bobler og de beste musserende vinene. En forside som skriker i butikkhyllene – kjøp meg!

Boken omhandler naturligvis de kjente boblene i verden og gir leseren noen nye bekjentskaper både fra den nye verden og down under. Boken gir leseren praktiske råd i smaksteknikk, servering og glasstips. Bobler er den perfekte vinbok, før under og etter en fest. Konkrete, gode vinråd fyller boken sammen med lærerike ordtak. Ingvilds skrivekunstforenkler den kompliserte vinverden. Boken har et minus, et ganske stort et. Det er bare flaskebilder i boken. I 2014 burde layoutdesignet ikke vike for et godt bilde. Bildet forteller i mange tilfeller mer en tusen ord. Bilder hadde gitt en soleklar sekser fra meg. Nå holder det med fem på terningen.

Vinglede og skrivekunst

Ingvild Tennfjord lander på begge bena med sin bok nummer to, og i hennes neste bok som sannsynligvis er en bok om gode vinreiser er nok bilder på plass. Ingvild reiser nå rundt omkring i vinverden frem høsten 2015 for å snuse, smake og skrive for sitt nye publikum. Norge kan se frem til nye bøker fulle av vinglede og skrivekunst i fremtiden.

I mellomtiden kan boken Bobler, smaken av fest bestilles hos Haugenbok.no.

PS Nytes best med en flaske champagne, årgang 1988 Krug!

Les saken på Vinofil.no

"
Powered by Labrador CMS