Ole Steinsholt (fra venstre), Stein Erik Treverket og Kristian Esko Haraldsen.
Ole Steinsholt (fra venstre), Stein Erik Treverket og Kristian Esko Haraldsen.

Nye salgssjefer i Solera

Ole Steinsholt og Kristian Esko Haraldsen er ansatt som salgssjefer i Solera Uteliv. Steinsholt kommer fra jobben som Sales Manager i LVMH Möet Hennessy, og skal nå lede hotell- og restaurantteamet i Solera Uteliv. Kristian Esko Haraldsen har i en periode vært i Solera, og vil nå overta ansvaret for bar og nattklubbsteamet.

Publisert

Ole Steinsholt har en Bachelorgrad i Retail Management fra Handelshøyskolen BI med utdanningsstipend fra NorgesGruppen. Han har også tatt masteremner i Strategic Marketing ved samme studiested. Ole har erfaring som prosjektleder fra Nova Vista, og har de siste 4 årene jobbet for Moët Hennessy Norge, senest som Sales Manager med ansvar for den kommersielle driften av salget.

– Jeg gleder meg stort til å jobbe med en bred, spennende og konkurransedyktig portefølje. Videre ser jeg frem til å jobbe i et større team og kunne trekke synergier på tvers av Soleras selskaper, sier Ole Steinsholt.

Kristian Esko Haraldsen har en Bachelorgrad i Markedsføring fra Høgskolen i Ålesund, med utveksling ved ESDES Business School. Esko har de fire siste årene jobbet hos Robert Prizelius AS. Han begynte som merkevareambassadør for Jägermeister Norge, og jobbet de siste 2 årene som distriktssjef brennevin. Han kom til Solera Uteliv tidligere i år, og går nå over i ny rolle i selskapet.

– Det er veldig motiverende å representere en så anerkjent og bred portefølje. Jeg gleder meg til å ta fatt på nye oppgaver, og ser svært optimistisk på fremtiden til Solera Uteliv, sier Kristian Esko Haraldsen.

– Jeg er meget godt fornøyd med å ha fått Ole på laget, og at Kristian har takket ja til nye utfordringer hos oss. De vil begge spille viktige roller for utviklingen av Solera Uteliv fremover, som det mest spennende og innovative drikkevareselskapet i bransjen, sier salgsdirektør Stein-Erik Treverket.

Både Steinsholt og Haraldsen tiltrådte sine nye roller i Solera Uteliv 1. oktober 2016.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS