Foto: Thon Hotels

Thon åpner konferansesenter i Tromsø

Thon Conference Tromsø åpner nå i oktober. Møtesenteret strekker seg over tre etasjer, har plass til 150 personer i den største salen og tilbyr åtte forskjellige møterom.

Publisert

Senteret har egen inngang fra Grønnegata og Storgata i sentrum. Thon Conference ligger der utestedet «Strøket» lå før.

– Dette blir en ny og innovativ møteplass i Tromsø. Det nye konferansesenteret har førsteklasses teknologi, sosiale soner og kapasitet til over 150 personer, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Foto: Thon Hotels

Serverer kortreist lokalmat

Thon Hotel Polar og Thon Hotel Tromsø ligger i kort avstand fra konferansesenteret. Hotellene vil servere pausemat, lunsj og middag til konferansegjestene.

– God mat er en viktig del av et vellykket arrangement. Våre beste kokker vil diske opp med hjemmelagde retter laget av sesongens beste råvarer. Thon Conference Tromsø har flere sosiale soner med god plass til både mingling, mat og drikke, sier hotelldirektør på Thon Hotel Polar, Linn Alexandersen.

Stor interesse for Tromsø

Thon Hotels har ca. 300 hotellrom i Tromsø.

– Tromsø er en spennende destinasjon der vi opplever stor interesse. Vi har et høyt belegg gjennom hele året, og har holdt mange kurs og konferanser. Store konferanselokaler har vært etterlengtet. Nå har vi plass til å arrangere store kick-offs, banketter, julebord, seminarer og konferanser. Det ser vi frem til, sier Alexandersen i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS