Restauranteiere sliter fortsatt med å holde virksomheten i gang. Mangel på arbeidskraft er hovedårsaken. (Foto: Quickorder)
Restauranteiere sliter fortsatt med å holde virksomheten i gang. Mangel på arbeidskraft er hovedårsaken. (Foto: Quickorder)

Sliter etter gjenåpningen

Etter tapte inntekter under korona-nedstengingen burde gjenåpningen i dette øyeblikket vært på topp for restauratører, men restauranteiere sliter fortsatt med å holde virksomheten i gang.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS