Illustrasjonsfoto: Ciderhuset Balholm

Sider-dager hos Bryggselv

Bryggselv AS som er etablert som en ledende leverandør av utstyr og råvarer til hjemmebryggere og bryggerier har i tidsrommet 16. til 23. september sider-dager.

Publisert

Her finnet du blant annet tilbud på råvarer fra Ciderhuset Balholm i Balestrand i Sogn.

Illustrasjonsfoto: Ciderhuset Balholm

Dette er et av Norges mest anerkjente ciderhus, med over 80 ulike eplesorter. Sider-dagene blir markert med gunstige priser hos Bryggselvs butikker på Hasle i Oslo, Stavanger, Asker, Larvik, Tønsberg og Kristiansand, samt i Bryggselvs nettbutikk, heter det i en pressemelding.

Økt interesse

Illustrasjonsfoto: Ciderhuset Balholm

– Vi opplever stadig økt interesse fra publikum som ønsker å lage sin egen sider. Derfor har vi nå etablert samarbeid med Balholm i Sogn, som i dag blir ansett som en av de ledende produsenter av sider i Norge. Vi er derfor stolte over å kunne tilby råvarer fra Balholm, samtidig som vi har et godt utvalg av utstyr for å lage sider, sier Jørgen Jansson i Bryggselv på Hasle i Oslo.

80 ulike eplesorter

Ciderhuset Balholm er med i det internasjonale nettverket Economusée, og har frukttre der to tredjedeler er epler fordelt på 80 ulike sorter, deriblant bitre siderepler fra Normandie og Somerset. Resten er plomme, pære og kirsebær- og litt aprikos og druer.

Foruten råvarer fra Balholm, har Bryggselv tilbud på sidersett fra Mangrove Jack, som er leverandør av ølsett og cidersett fra New Zealand.

Powered by Labrador CMS