Quality Hotel Pond ble offsielt åpning torsdag 7. april 2016.

Choice åpnet nytt hotell på Forus

Så er Quality Hotel Pond på næringslivsknutepunktet Forus utenfor Stavanger, åpnet. Den offisielle åpningen fant sted i går, torsdag 7. april.

Publisert
Quality Hotel Pond.

Hotellet ligger plassert på Forus, der hvor det gamle Stokkavatnet lå for om lag 100 år siden, og har dermed fått navnet Pond som betyr «lite vann» på engelsk. Forus er et av Norges viktigste næringsområder.

En samlingsplass

Brasserie X, restauranten på Quality Hotel Pond, er klar til å ta imot gjester.

– Quality Hotel Pond ønsker ikke bare å bli det foretrukne hotellet for overnattende på Forus, vi vil være en samlingsplass for innovatører, en bidragsyter til utviklingen av denne fantastiske regionen, sier hotelldirektør på Quality Hotel Pond, Knut Eivind Berg, i en pressemelding

«De lange brillene».

Quality Hotel Pond byr på 184 rom.

– Når vi bygger og åpner hoteller, har vi på oss «de lange brillene». Bærekraftig drift både i opp- og nedgangstider er avgjørende for suksess, og gode produkter må tåle tidens tann. Quality Hotel Pond er et hotell som vil vokse sammen med Stavanger inn i fremtiden, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Saken fortsetter under bildet

Quality Hotel Pond er bygget av Base Property, og eies av Petter A. Stordalens selskap Home Properties og Alfred Ydstebøs selskap Base Property.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)


Quality Hotel Pond

Ligger på Forus utenfor Stavanger, og er en del av Nordic Choice Hotels

Offisiell åpning 7. april 2016

184 rom

8 møte- og konferanserom med en kapasitet på opptil 400 deltakere

Brasserie X

Bar X

10 minutter i bil til Stavanger og Stavanger Lufthavn på Sola

Quality Hotels

Quality Hotels en del av Nordic Choice Hotels, en av Nordens ledende hotellkjeder med 178 hoteller på mer enn 100 destinasjoner i Skandinavia og Baltikum.

Quality Hotels har 54 hoteller i Norden. Alle hoteller er miljøsertifisert etter ISO 14001.

Quality Hotels er fullservice-hotell med vekt på kurs, konferanse og møter, lokalisert i sentrum av mindre og mellomstore byer, i utkanten av de største byene og ved sentrale flyplasser i Skandinavia.

Kjedens kundeløfte er «It`s taken care of».

Les mer på Nordicchoicehotels.no/qualityhotels

 

Powered by Labrador CMS