Klart for Sirkus Renaa

I oktober åpner Torill og Sven Erik Renaas nye storsatsing i Stavanger; Sirkus Renaa. Første etasje på Lagårdsveien på hele 900 kvadratmeter skal huse både bakeri, konditori, pizzeria og iskrem- og sjokoladefabrikk.

Publisert
Torill og Sven Erik Renaa åpner Sirkus Renaa i Stavanger i oktober. (Foto: Morten Holt)

Med seg har de fått tidligere norgesmester og utøver på det norske bakerlandslaget, Nikolai Meling og utøver på konditorlandslaget, Hege Andersen. Pavel Pavlov, La Fave by Pavel Pavlov-gründer, står for sjokoladeproduksjonen.

Stavangers nye møteplass blir som et levende sirkus!

Filosofi om smak, håndverk og naturlige råvarer

Sirkus Renaa skal også huse en pizzeria. (Foto: Henriette Heimdal)

– Sirkus Renaa er en idè som har spiret fra Renaa Restauranter og en stadig utviklende filosofi om smak, håndverk og naturlige råvarer, sier Torill og Sven Erik Renaa, og fortsetter:

– Det kommer fra et ønske om å skape et samlingssted for elskere av alt som er bakt. Vi håper at med søkelys på samarbeid og samling på tvers av fag, gjør at mange venner, ledende tenkere, kokker og bønder kan utfordre industrien ved å kreere fantastisk mat og forbedre levebrødene til alle ledd i matkjeden.

Les også: To stjerner til Re-Naa.

Sunnere og bedre lokale råvarer

– Vi har søkelys på lokale, økologiske varer, og støtter opp dem som kjemper for vår fremtid ved å gi oss sunnere og bedre råvarer og produkter med unik kvalitet og smak. Vi gleder oss, og ønsker hjertelig velkommen til Sirkus Renaa i oktober, sier gründerparet.

Du kan følge med på kommende arrangementer og oppdateringer frem mot åpningen på Sirkusrenaa.no.

Les også: Michelin-dryss i Stavanger i 2021

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS