Antonio Naranjo Nevares skal representere Norge i den globale World Class-finalen i Miami september 2016
Antonio Naranjo Nevares skal representere Norge i den globale World Class-finalen i Miami september 2016

Himkok-bartender skal representere Norge

Himkok-bartenderen Antonio Naranjo Nevares skal representere Norge i den globale World Class-finalen i Miami september 2016.

Publisert

Nevares (28) er kåret til Norges beste bartender under den nordiske finalen av årets Diageo World Class, som ble holdt på Drummuir Castle i Skottland denne uken. 28-åringen, som opprinnelig kommer fra Cuba, har vært bartender i seks år og har hatt en brennende drøm om å delta i Diageo World Class de siste tre årene.

Utfordrer seg selv

– Jeg forsøker alltid å lage cocktails av aller høyeste standard. Jeg fokuserer på hele tiden å utfordre meg selv og pushe grensene mine, og har øvet på å lage World Class-verdige cocktails de siste tre årene. Jeg ønsker å vinner og føler virkelig at jeg er på vei til å oppnå drømmen min. Jeg er klar for å dra til Miami for å vinne, sier han til Diageo Reserves pressetalskvinne Maria Dasic etter finalen på Drummuir Castle.

For åttende år på rad arrangerer Diageo verdens mest prestisjefylte bartenderkonkurranse, med deltakere fra hele verden. Nevares danket ut de beste bartenderne i Norge og skal dermed være Norges representant under årets globale finale, som finner sted i Miami i september.

Himkok – in-sted i Oslo

Til daglig jobber han på en av Norges mest ettertraktede barer, Himkok i Oslo. Her opplever han at kundene setter høye krav til drinkene de bestiller.

– Jeg elsker å bli utfordret i jobben min, og det føler jeg gjestene på Himkok gjør. Det hjelper meg i min utvikling, både teknisk og kreativt. Jeg føler dermed at mine daglige rutiner har vært med på å forberede meg på konkurransene jeg nå har vært gjennom, og på dagene som kommer i Miami under World Class Global Final, sier Nevares.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS