Utne

Matvegen åpnet

I mai ble den nye Matvegen lansert av De historiske, medlemsorganisasjonen for Norges mest særegne hoteller og spisesteder.

Publisert

Matvegen går som en rundtur mellom Oslo og Bergen, gjennom Gudbrandsdalen og innom Lom og til Bergen, og fra Bergen via Geilo og til Oslo.

Disse 13 restaurantene er med: Staatholdergården, Ekebergrestauranten, Frognerseteren, Værtshuset Bærums Verk, Fossheim Turisthotell, Walaker Hotell, Kviknes Hotell, Fløien Folkerestaurant, Bryggen Tracteursted, Solstrand Hotel & Bad, Utne Hotel, Fleichers Hotel og Dr. Holms Hotel

Restaurantene som er plukket ut har oppfylt kriteriene som sier at de alltid skal ha en husets meny basert på lokale råvarer, med noen retter som forteller om geografisk tilhørighet.

Menyen skal speile sesongen, den skal bli formidlet muntlig av en engasjert stab, vinlisten skal stemme med menyen, og et utvalg akevitter skal anbefales til de forskjellige rettene.

Powered by Labrador CMS