Norlandia Andrikken Hotell

Trofaste Norlandia-tjenere

Fem driftige damer har til sammen jobbet i 161 år på Norlandia Andrikken Hotell på Andenes.

Publisert

I disse dager feires et svært så hyggelig og ikke så lite oppsiktsvekkende jubileum på Norlandia Andrikken Hotell på Andenes. Hotellet markerer nemlig 30 årsjubileet til fem av sine ansatte; Ruth Maan (85 år), Klara Schaug (82 år), Erna Strøm (65 år), Åse Olsen (63 år) og Moy Selma Linchausen (60 år).

Trofaste

Gjennom godt over 30 år har de alle bidratt til trivsel og fornøyde gjester på hotellet som ligger helt øverst i Vesterålen.Mange vil si at det er bemerkelsesverdig at fem personer er så trofaste til sin arbeidsplass i en tid der det å skifte arbeid har blitt en svært alminnelig aktivitet. Når vi spør hovedpersonene hva hemmeligheten bak deres lange fartstid er, stemmer de i unisont; "å ha det artig på jobb". -Enorm jobb

- Det er fantastisk for oss å ha så lojale og trofaste ansatte i kjeden. Disse damene har stått på og gjort en enormt bra jobb for Norlandia. Vi er veldig takknemlige for alle de årene de har vært hos oss" sier Fredrik Larsson, administrerende direktør i Norlandia Hotels & Resorts.Eierne av hotellkjeden, samt hele konsernledelsen vil være tilstede når Larsson tildeler damene Medaljen for lang og tro tjeneste, tirsdag 2.oktober kl.12 på Norlandia Andrikken Hotell.

Tro tjeneste

Medaljen for lang og tro tjeneste er en påskjønnelse til særlig fortjente arbeidstakere med minst 30 års ansettelse hos samme arbeidsgiver. Medaljen tildeles av direksjonen i Det Kgl. Selskap for Norges Vel.

Norlandia Hotels & Resorts er en norskeid hotellkjede som består av 43 hotell, 31 i Norge, ni i Sverige og tre i Danmark.

Powered by Labrador CMS