Trysil Velkomstsenter

Rekordvinter i Trysilfjellet

I likhet med Hafjell kan også Trysilfjellet Alpin AS rapportere om rekordomsetning i denne vinteren. Ifølge Destinasjon Trysil vil det bli om lag 700 000 kommersielle gjestedøgn i Trysil vinteren 2007/2008.

Publisert

Les også: Rekordsesong på Hafjell

" - Vi er veldig fornøyd med sesongen, men jeg ønsker ikke å gå ut med noen konkrete tall i og med at SkiStar AB er et børsnotert selskap, sier salgs- og markedssjef i Trysilfjellet Alpin AS, Sondre Amdahl til Østlendingen. Men at 2007/2008-sesongen blir en solid rekord for Trysil kan han bekrefte.

Amdahl forteller at besøkstall og omsetningstall i skibakkene øker. Også utenfor bakkene peker pila oppover.

10 prosent flere

- Antallet gjestedøgn har gått opp med 10 prosent, sammenliknet med forrige sesong. Det er vi meget godt fornøyd med, sier han.Ifølge salg- og markedssjef i Destinasjon Trysil, Jan Hatten, har antallet overnattingsdøgn i Trysil økt fra 598 000 gjestedøgn i sesongen 2006/2007 til 632 000 gjestedøgn i 2007/2008. - Da er tallene ut mars regnet med. Jeg blir ikke overrasket om vi nærmer oss 700 000 gjestedøgn når sesongen er ferdig, sier Hatten til avisen.

Satser mot nye markeder Trysilfjellet satser stadig mer offensivt markedsmessig i utlandet, både alene og i samarbeid med den norske alpinnæringen. - I vinter har vi hatt et prøveprosjekt gående østover, spesielt mot Estland og Russland, med besøk av en rekke agenter og turoperatører som har vært på besøk hos oss. Dette blir et viktig marked for oss fremover, sier han.

Dansker og nordmenn

De siste tre til fire årene har Trysilfjellet Alpin jobbet systematisk mot Tyskland.- De alene står for over 20 000 gjestedøgn hos oss, forteller Viken. Men det er fortsatt danskene som dominerer besøksstatistikken i Trysil. Skandinaver står fortsett for hele 90 prosent av besøket i og utenfor bakkene i fjellet.

Powered by Labrador CMS