First Hotels logo

Beste kjede i Danmark for tredje gang

First Hotels vant nok en gang prisen for Beste hotellkjede i Danmark. Det skjedde under årets Danish Travel Awards. Det er det trettende året denne utmerkelsen deles ut til aktører i den danske reiselivsbransjen. Både i fjor og i 2005 stakk First Hotels av med prisen innenfor den gjeve kategorien.

Publisert

- Vi er selvfølgelig stolte over å få denne utmerkelsen i et marked med hard konkurranse fra andre hotellkjeder. Snarere enn en hvilepute, er dette en inspirasjon til å fortsette arbeidet med gi våre besøkende valgmuligheter og en opplevelse av kvalitet, sier administrerende direktør Michael Telling i First Hotels.

Foran Radisson og Marriott

Det er reisebyråmedarbeidere som har vurdert de ulike hotellkjedene opp mot hverandre. First Hotels fikk utmerkelsen foran Radisson SAS og Marriott.

- Det betyr naturligvis mye for oss at bransjen selv anerkjenner det arbeidet vi gjør i First Hotels. Vi har valgt å posisjonere oss gjennom design, og det å skape en hotellopplevelse som er med på å komplettere reisen for våre besøkende. Mest av alt er dette en pris til alle våre dyktige medarbeidere, det er de som skaper den gode gjesteopplevelsen, og prisen er utvilsomt deres fortjeneste, sier Telling.

Powered by Labrador CMS