Petter Stordalen2 nett

Choice og Stordalen fikk anerkjent pris

Det svenske designbyrået Stylt har vunnet The European Hotel Design Awards 2008, en konkurranse for beste hotellinnredning. Stylt belønnet for sitt konferanseanlegg Villa J C Stevens, tilknyttet Choice, i Stenungsbaden nord for Göteborg.

Publisert

- Det er et unikt anlegg som har fått prisen. Nå vi nå får hotellverdens Oscar er dette en utmerkelse til alle som har vært engasjert i forvandlingen av Villa J C Stevens, sier Choice-eier Petter Stordalen

Göteborgsbaserte Stylt vant førsteprisen i kategorien for kurs- og konferansehoteller i The European Hotel Design Awards 2008.

- Helt rått

- Dett er helt rått. Vi har allerede fått toppkarakter fra våre konferansekunder og nå snakker vi om hotellbransjens svar på Oscar. Dette er en viktig anerkjennelse for alle som har vært involvert i Villa J C Stevens, sier Petter A. Stordalen, eier av Stenungsbaden Yacht Club og Choice Hotels Scandinavia.

Stylt vant førstepremie i kategorien for konferanse- og møtesentre under The European Hotel Design Awards i London fredag. Den internasjonale konkurransen var svært skarp. Superdesigner Karim Rashid var nominert, så vel som Herzog og De Meuron, som designet Fugleredet (The Bird's Nest) i Beijing.

Gamle Villa JC Stevens

Stylt har omgjort den gamle Villa J C Stevens til et eksklusivt og elegant møtested for de mest krevende konferansedeltakerne, med inspirasjon og temaer fra det klassiske seilermiljøet.

Styrke merkevarenavnet

- Dette er helt fantastisk og en stor ære. Vi vil nå få internasjonal oppmerksomhet, som vil styrke merkenavnet Stylt og Stenungsbaden Yacht Club. Enda et stort steg forover for Stylt, sier Erik Nissen Johansen, Kreativ leder i Stylt.

Juryens uttalelse om vinneren er: "Vi var på utkikk etter et sted hvor vi selv ville like å oppholde oss og ha kreative samlinger - et sted som ville gjøre grensene mellom de forutinntatte oppfatningene om arbeid og lek mindre synlige og sørge for stimulerende, men avslappende rom for kommunikasjon. Dette tilbyr Villa J C Stevens ".

Powered by Labrador CMS