Kenth-Larsson og Sam Holmberg

Stockholm Waterfront - erfaren duo på plass

Stockholms nye landemerke: Stockholm Waterfront Kongress Senter og Park Inn Stockholm Waterfront har nå åpnet salgskontoret og ansatt både administrende direktør og salgssjef. Sam Holmberg har blitt utnevnt til administrerende direktør for de to stedene mens Kenth Larsson er ansatt salgssjef. 

Publisert

Sam Holmberg har en solid bakgrunn innen hotell-og konferasnebransjen og begynte i Rezidor i 1998. Han har jobbet på noen av selskapets største konferansehotell som Radisson SAS Manchester Airport Hotel, Radisson SAS Hotel i Hamburg og Radisson SAS Airport Hotel på Gardermoen i Oslo, som har hele 60 møterom.

- Jeg er svært stolt av å utvikle og åpne Stockholm Waterfront, som vil helt klart være en av verdens beste konferanseplasser med både Konferanse Senter og hotell, sier Sam Holmberg.

I takt med at Stockholm Water Front vokser, kommer hele det bransjen til å forstå akkurat hvor enestående dette vil bli, ikke minst for Stockholm som destinasjon, utrykker han i en pressemelding.

Kenth Larsson har en lang historie i Rezidor som salgssjef med fokus på kongresser, konferanser og møter i alle former i den internasjonale arena.- Med vårt globale nettverk, salg og markedsføring organisasjoner, vi er i god position med Stockholm Water Front. Dette vil være et enestående sted som vil plassere i Stockholm blant de beste konferansestedene i verden.

OM Stockholm Waterfront

Stockholm Waterfront Kongress Senter, med den feiende design og glitrende taket er unikt i sitt slag, og setter Stockholm i en eksklusiv plassering blandt byer med store kongressen muligheter. Her kan 3000 mennesker samles i et auditorium er utstyrt med avansert teknologi og som et egnet sted for blant annet eksklusive lanseringer og opptredener. Banketten står til disposisjon for opptil 2000 personer med en strålende utsikt med panoramautsikt til rådhuset i Stockhold og Riddarfjärden.

Park Inn Stockholm Waterfront her en fantastisk beliggenhet med utsikt til Riddarfjärden og rådhuset. Den omfatter 418 komfortable og velutstyrte rom med utsikt over Stockholm, en all-day restaurant og bar. Park Inn Stockholm Waterfront blir et hotell og et møtested for alle, både byens befolkning og til reisende.

Powered by Labrador CMS