Ahmed Manik Vinkjeller nett

Vil bare ha et fåtall gjester

På ferieøya Full Moon Resort på Maldivene er det vanligvis minst 300 gjester til stede til enhver tid. Den mest eksklusive restauranten på øya, Casa Luna, rommer bare 20 personer, og ledelsen i restauranten vil helst ha enda færre til bords.

Publisert

- Vi har plass til rundt 20 personer. Dette er en eksklusiv restaurant der folk skal føle at de blir tatt hånd om på en helt spesiell måte, sier en av dem som arbeider i restaurant Casa Luna, Ahmed Manik.

- Samtidig ønsker vi ikke at gjestene skal byttes ut ofte i løpet av kveld. Vårt ønske er at de som kommer skal trives så godt at de tar seg en helaften her, sier Manik.

Noen billig helaften er det ikke snakk om. Prisene i Casa Luna er stivere enn i det fleste restaurantene her hjemme.

Les også: Høyt belegg på Maldivene

Rolig og dempet

I motsetning til de andre restaurantene på øya, der det ofte er atskillig flere folk som inntar sin middag, er atmosfæren svært rolig og avslappet. Kanskje det har noe med temperaturen å gjøre.

"

Mens den ute ligger mellom 28 og 30 grader døgnet rundt, er det aldri mer enn 23 grader inne i Casa Luna.

Noe som kan føles litt for kaldt for dem som har nytt solen hele døgnet og har spist på noen av de andre restaurantene tidligere.

Les også: Maldivene - det perfekte gjemmested.

Vinkjelleren midt i restauranten

Årsaken til den "lave" temperaturen er rett og slett en nybygd spesiell vinkjeller - midt i restaurantlokalet.

- Den ble bygd før 2008-sesongen. I og med at det aldri er mer enn 18 grader i vinkjelleren, vil det bli kondens på de vinduene hvis det blir varmere enn 23-24 grader i restauranten.

Fine Dining-restauranten Casa Luna deler kjøkken med hovedrestauranten på øya, Full Moon Restaurant, og her er det hektisk aktivitet hele kvelden uka rundt.

Les også: Frokostkokken på Full Moon på Maldivene lager det du ønsker

Les mer og se flere bilder fra restauranten på Maldivene i Horeca nummer 6

"
Powered by Labrador CMS