Olli.jpg
Olli.jpg

McDonald`s-restauranter med omsetningsrekord i 2008

McDonald`s Norge AS var kjerringa mot strømmen i et dramatisk år for mange norske bedrifter og selskaper: De 68 restaurantene i norske McDonald`s satte omsetningsrekord i 2008. - Et resultat av fornøyde medarbeidere og fokuserte ledere, sier Olli Kilpi, ny administrerende direktør for McDonald`s Norge AS.

Publisert

McDonald`s i Norge kan se tilbake på 2008 som et svært godt år for sine 68 restauranter. Fjorårets omsetning var den beste noensinne, og nådde 1,1 milliarder i løpet av året. McDonald`s, som er landets største restaurantkjede målt i omsetning, hadde i fjor en vekst på nesten syv prosent.

Den gode omsetningen er et resultat av at selskapet selger mer per restaurant, da McDonald`s ikke åpnet nye restauranter i 2008. Driftsresultatet steg også kraftig i 2008, til 93,9 millioner NOK. Det er en økning på over 20 prosent fra året før.

Ny administrerende direktør

Finske Olli Kilpi er mannen som nå skal lede McDonald`s Norge AS. Kilpi kommer fra stillingen som markedsdirektør i McDonald`s Sverige og har bakgrunn fra McDonald`s Finland, Henkel Norden og Procter & Gamble. Rekordresultatet i 2008, er et resultat av fornøyde medarbeidere, og fokuserte ledere og franchisetakere, sier Olli Kilpi, ny administrerende direktør for McDonald`s Norge AS.

I en stor medarbeiderundersøkelse i 2008, ble vi kåret til den fjerde beste av alle store arbeidsplasser i Norge. De gode resultatene hadde ikke vært mulig, uten den daglige innsatsen som legges ned av våre 2000 medarbeidere, fortsetter Kilpi.

Bygge videre

McDonald`s Norge AS har frem til nå vært eiet av McDonald`s og familien Holm. McDonald`s har kommet frem til en avtale med Holm-familien som innebærer at McDonald`s Norge AS er blitt et heleiet selskap av McDonald`s.Jeg er ydmyk for den jobben som gjennom 25 år ble gjort av gründer Theo Holm. Vi vil bygge videre på det fundamentet som er skapt gjennom alle disse årene, sier Olli Kilpi .

Tror på et godt 2009

Den nye Norgessjefen for McDonald`s Norge AS har god tro på at 2009 også vil bli et godt år for Norges største restaurantkjede. Vi holder stø kurs i Norge også i 2009. Vi er forvisset om at vårt konsept står solid, også i tider som er mer omskiftelige enn vi ellers er vant til, sier han.Olli Kilpi forteller at et av de viktigste tiltakene McDonald`s gjennomfører i 2009, er en betydelig oppgradering av restaurantene: Sammen med våre franchisetakere kommer vi til å investere betydelig i å gjøre restaurantene enda mer attraktive for gjestene våre.Hovedfokus for McDonald`s er kvalitet, kvalitet og kvalitet. Knyttet til maten vi serverer, i forhold til restaurantopplevelsen våre gjester opplever og ikke minst kvalitet for de over 2000 medarbeiderne som jobber hos McDonald`s i Norge, avslutter Kilpi.

Fastfood.no

"
Powered by Labrador CMS