Radisson Blu Trondheim Lufthavn
Radisson Blu Trondheim Lufthavn

Nytt Radisson Blu-hotell på Værnes

Rezidor åpner nå Radisson Blu Hotel Trondheim Lufthavn Værnes. Hotellet åpnes før planlagt.

Publisert

Radisson Blu Trondheim Lufthavn.

Det nye firestjerners hotellet, som ligger 32 kilometer fra Trondheim sentrum og med direkte tilknytning til terminalbygget på flyplassen på Værnes, får 180 gjesterom, der 16 av dem er tilrettelagt for funksjonshemmede.

Restauranten er inspirert av moderne italiensk kokekunst.

Møter, selskaper og konferanser

I tillegg har hotellet 11 møterom som dekker totalt 420 kvadratmeter, samt et eget servicekontor. Totalt er kapasiteten 202 personer i bankettoppsett og 350 personer i kinooppsett.

Hotellet vil være et egnet sted for å holde middels store nasjonale og internasjonale konferanser og arrangementer, samt private selskapet.

Ved flyplassen

"Med lett tilgang til Trondheim Lufthavn, Værnes blir Radisson Blu Hotel Trondheim Airport en ny attraktiv base for forretnings- og fritidsreisende som ankommer sent på kvelden, eller skal av gårde tidlig neste morgen. Med sin kombinasjon av godt utstyrte gjesterom og berømt Radisson Blu-kvalitet på tjenester og fasiliteter er hotellet et perfekt valg for utforskning av historiske Trondheim og det vakre landskapet rundt" heter det på hjemmesidene til hotellet.

Powered by Labrador CMS