Cannabis marihuana illustrasjon2
Cannabis marihuana illustrasjon2

Den første cannabiskafeen i USA har åpnet

Den første marihuanakafeen i USA åpnet i begynnelsen av desember. The Cannabis Cafe i Portland i delstaten Oregon er den første cannabiskafeen i USA som også er først ute med å gi sertifiserte marihuanabrukere et sted å kjøpe stoffet og røyke det.

Publisert

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

Cannabisforeningen i USA ønsker å bruke kafeen til å holde kurs i hvordan bruke og dyrke cannabis.

Kafeen ligger i en toetasjes bygning som tidligere huset den erotiske klubben Rumpspankers…

Medlemmer

The Cannabis Café representerer en tidlig testing av Obama-administrasjonens forslag om gjøre retningslinjene for medisinsk bruk av marihuana romsligere. Brukerne av stoffet har lov å røyke det så lenge de er utenfor offentlig område, til tross for føderalt forbud, skriver E24.

Medlemmer betaler 25 dollar (rundt 140 kroner) i måneden å bruke kafeen som har kapasitet til å huse 100 personer, skriver E24

Et dusin stater, inkludert Oregon, fulgte Californias vedtak i 1996 om å vedta medisinske marihuanalover, slik at stoffet kan bli dyrket og solgt for medisinsk bruk. Et tilsvarende antall stater har planlagt endringer i sitt lovverk.

Mat og marihuana

Det serveres mat i kafeen, men stedet har ikke skjenkebevilling for brennevin.

- Denne klubben står for personlig frihet for våre medlemmer, sier Madeleine Martinez, administrerende direktør for gruppen NORML, en gruppe som er pådriver for legalisering av marihuana.

- Planen vår er å selge mat og marihuana, sier Martinez. Vi ønsker også å holde kurs og seminarer og til og med en cannabis-skole for å lære folk hvordan man dyrker og bruker cannabis.

- Jeg skal fortsette med vanlig kaffebardrift og arrangementer, slik jeg gjorde før vi konverterte det til cannabiskafé, sier eier av kafeen, Eric Solomon.

"
Powered by Labrador CMS