Thon hotels
Thon hotels

Hotell med ferdigmiddager fra Fjordland

Thon Hotel Gardermoen går nye veier for å tilfredsstille sultne gjester. I og med at hotellet ikke har egen restaurant, er det satt opp en automat i resepsjonsområdet. Den er fylt med varierte middagsprodukter fra Fjordland! Det hele er et pilotprosjekt fra ferdigmatprodusenten.

Publisert

Thon-kjedens billighotell på Gardermoen har fått et nytt våpen i krigen om overnattingsgjestene ved landets hovedflyplass: Middag på automat, skriver Aftenposten.

Thon Hotel Gardermoen med 260 rom har nemlig ikke egen restaurant, og i steder for å gi sine gjester et enkelt og billig alternativ til hentepizza fra Peppes eller pølse på nærmeste bensinstasjon har de satt opp automaten.

Varm mat på tre minutter

I gangen innenfor resepsjonen er det installert en automat der gjestene kan kjøpe ferdigmiddager fra Fjordland. Du betaler, velger rett og tar den med til en mikrobølgeovn som sørger for rykende varm mat på tre minutter.

Pilotprosjekt

Hotelldirektør Anne Grethe Lotsberg forteller at de er med i et pilotprosjekt hos Fjordland. Blir automaten populær, kan den dukke opp på flere norske overnattingssteder.

Les hele saken på Aftenposten.no

"
Powered by Labrador CMS