Radisson Blu Logo

Radisson Blu best for forretningsreisende

40 prosent av de forretningsreisende foretrekker å bo på Radisson Blu og 97 prosent kjenner merkevaren, viser en fersk og uavhengig undersøkelse. Det uavhengige britiske analysefirmaet BDRC har siden 2001 analysert hotellbransjen og hvert år siden starten har Radisson (inkludert Radisson og Radisson SAS, nå Radisson Blu) blitt kåret til den beste kjeden i Norden, og hvert av disse årene har Radissons forsprang i forhold til konkurrentene økt.

Publisert

Den årlige undersøkelsen til BDRC måler blant annet gjenkjennelighet, hva de forretningsreisende foretrekker, hvor de faktisk velger å bo, deres lojalitet og hvilke hotellkjede de vil anbefale til andre.

Undersøkelsen dekker alle aspekter av de forretningsreisendes behov og inkluderer over 60 hotellkjeder. Totalt er 1000 forretningsreisende i Norge, Sverige, Finland og Danmark intervjuet.

- Stor tilfredsstillelse

- Det er naturligvis en stor tilfredsstillelse for oss at de forretningsreisende foretrekker våre hoteller. Men enda viktigere er det at tilfredsheten har økt hvert år de siste seks årene. Det vitner om at vi makter å forutse gjestenes behov og å oppfylle dem, sier Christian Gartmann, direktør for Rezidors aktiviteter i Norden.

Radisson Blu er en del av The Rezidor Hotel Group, et av verdens raskest voksende hotellselskaper med 380 hoteller i drift og under utvikling i 59 land i Europa, Midt Østen og Afrika.

Nytt på Værnes

Radisson Blu Hotel, Trondheim flyplass, åpnet i august 2009 og er det nyeste hotellet i Rezidors portefølje i Norge. Vegg i vegg med terminalbygget på flyplassen, er det nye hotellet perfekt for forretnings- og fritidsreisende, som kommer sent på kvelden, eller som skal nå et fly tidlig på morgenen.

Rezidor har mange spennende hoteller under utvikling i Norden. Park Inn Stockholm Waterfront får spektakulær design og vil ligge i hjertet av den svenske hovedstaden. Hotellet er et ideelt valg for gjester som besøker Stockholm, både i forbindelse med kongresser og møter.

Nyåpninger på gang

Park Inn Hotel Stockholm Hammarby Sjöstad skal åpne 7 kilometer unna Stockholm sentrum, og tilbyr 177 vakkert designede hotellrom.

Spennende åpninger i Norge er Park Inn Hotel Oslo med 118 rom og møtefasiliteter i hjertet av Oslo, og Park Inn Hotel Gardermoen, som styrker Rezidors posisjon som Europas ledende innen flyplasshoteller.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS