Scandic Stockholm nett
Scandic Stockholm nett

Scandic med nytt storhotell i Stockholm

Kvartalene rundt Vasagatan er noen av Stockholms mest ekspansive og spennende områder, med sentral beliggenhet og mange pågående prosjekter. Her bygges nå Scandic Stockholm. Hotellet blir et flaggskip i kjeden med vel 400 rom, møtelokaler, restaurant og en stor hotellbar/lounge som vil være åpen for alle.

Publisert

Scandic Stockholm.

– Scandic Stockholm blir et nytt og spennende møtested i Stockholm og en innbydende storstue for både reisende og stockholmsboerne selv, forteller Frank Fiskers, administrerende direktør og konsernsjef i Scandic, og fortsetter:

- Hotellet får en unik identitet, gatelivets mylder flytter inn og besjeler miljøet med kunst og design, samtidig som gjestene ender opp i begivenhetenes sentrum og helt plutselig kan finne seg omringet av nysgjerrige paparazzi! Med dette befester vi vår sterke posisjon i Stockholm ytterligere, og jeg er svært stolt av at Scandic nå skaper Stockholms mest inspirerende hotell.

Klassisk grunn

Det nye hotellet bygges på klassisk grunn. Vasagatan fikk sitt navn ved Stockholms store navnerevisjon i 1885, og huset er 130 år gammelt. Scandic Stockholm får sin egen historie, design og identitet av de spesielle og inspirerende omgivelsene.

– Scandic har evnen til å skape forretninger selv når det er tøffe tider. Dette blir et stort hotell midt i et av Stockholms ekspansive områder, og jeg er overbevist om at vår nye leietaker vil drive og utvikle hotellet til dets fulle potensial, sier Markus Pfister, eiendomssjef i Diligentia, som nå har inngått en 20-årig leieavtale med Scandic.

19 Scandic-hoteller i Stockholm

Scandic Stockholm bygges i krysset Kungsgatan/Vasagatan og får vel 400 rom, treningsstudio, konferanselokaler, restaurant og bar. Byggingen har allerede startet, og man regner med å åpne høsten 2011.

Scandic har nå 19 hoteller med cirka 4500 rom i drift og under utvikling i Stockholm, og er den svenske hovedstadens tyngste hotelloperatør. Senere i år lanseres Scandic Stockholms unike historie og innhold, og flere spennende detaljer vil bli avslørt.

Les mer om Scandics hotell i Stockholm her

Hold deg oppdatert mned vårt gratis nyhetsbrev som blir sendt ut en gang i uken

"
Powered by Labrador CMS