Illustrasjon Stone Hotel Oppdal

Overtar driften av Sletvold i Oppdal

Oppdal Hotelldrift AS, som også skal drive Skifer Hotel, som åpner 20. oktober, tar over hotelldriften på Sletvold fra 1. oktober. Driften gjelder 33 av de 44 leilighetene som er på Sletvold-anlegget. Kontrakten er signert for fem år med Norlandia Eiendom.

Publisert

Skifer Hotel åpnes 20. oktober. Nå har Oppdal Hotelldrift også overtatt Sletvold Hotell og Apartments.

Oppdal Hotelldrift vil etablere en del felles funksjoner for Skifer Hotel og Sletvold.

Synergier

– Med overtakelsen av Sletvold Hotell og Apartments har vi vurdert det dit hen at selv med felles synergi på salg og distribusjon med Skifer Hotel, så vil disse to produktene henvende seg til forskjellige markedssegment. Det gjør at vi ikke anser disse to anleggene som konkurrerende, men gir Oppdal Hotelldrift AS en bredere forankring. Sletvold skal utelukkende leies ut som leiligheter for både kort og langtidsleie, opplyser hotelldirektør Rune Nordstokke i en pressemelding.

Restaurant

Samtidig har Tom Erik Hokseng inngått en avtale om drift av restaurantdelen av hotellet. Det vil i løpet av høsten åpnes en restaurant i den gamle peisestuen.

– Jeg er glad for at Oppdal Hotelldrift AS ser mulighetene ved å drifte Sletvold videre da det ellers hadde vært et stort minus for destinasjonen å miste dette tilbudet til våre tilreisende turister, uttaler Hokseng.

Powered by Labrador CMS